Menu

Onze diensten

Ziet u op tegen uw verhuizing en alles wat daarbij komt kijken? Dat is echt niet nodig. Wij helpen u met plezier en kunnen alles voor u doen. En dan bedoelen we ook echt álles. Van verhuizen tot omzetten van uw tv, telefoon en internet, van inpakken tot leegruimen, van schilderen tot schoonmaak. U kiest, wij voeren uit. Makkelijker verhuizen kan niet.

Seniorenverhuizingen

Ziet u op tegen het verhuizen naar een serviceflat of aanleunwoning? Met onze dienstverlening nemen we al uw zorgen en stress weg. Niet alleen omdat we echt álles voor u regelen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop we dat doen. We nemen echt de tijd om u te leren kennen. Want wij verhuizen niet alleen spullen. Wij verhuizen mensen.

Lees meer

Zorgverhuizingen

Gaat u in of naar een zorginstelling verhuizen? Bent u slecht ter been of komt er veel op u af? Uw persoonlijke verhuisregisseur zorgt voor álles bij de verhuizing. U hoeft alleen uw wensen door te geven. Na het verhuizen hangen schilderijen en foto's weer aan de muur, staan uw souvenirs op de vertrouwde plaats in de kast en werken uw telefoon en televisie weer gewoon.

Lees meer

Leegruimen na overlijden

Een huis leegruimen na overlijden van een dierbare is vaak een emotionele aangelegenheid. We zorgen ervoor dat u als nabestaanden rustig afscheid kunt nemen van de overledene. We kunnen alles binnen een week regelen. De woning wordt keurig opgeleverd, de spullen worden vervoerd, instanties en organisaties worden op de hoogte gebracht.

Lees meer

Bewonersverhuizingen

Ontzorgd Verhuizen helpt u met álles wat er bij een (vaak complexe) bewonersverhuizing komt kijken. Uw persoonlijke verhuisregisseur is de schakel tussen de organisatie, de toeleveranciers en de bewoners. Hij regelt, coördineert en plant alles wat ú wilt. Zo wordt uw organisatie ontlast en heeft u een aanspreekpunt voor alle verhuiszaken.

Lees meer
Bel ons (085) 041 01 01
Bel ons (085) 041 01 01