Erkende Verhuizers

Een verhuizing is voor veel senioren een grote stap, die zoveel meer inhoudt dan alleen spullen van A naar B verhuizen. Daarom doen wij er alles aan om uw verhuizing op rolletjes te laten lopen. Niet alleen door de persoonlijke manier waarop wij werken en onze uitgebreide dienstverlening, maar ook omdat wij Erkende Verhuizer zijn.

Wat is een Erkende Verhuizer?

Erkende Verhuizers voldoen aan strenge eisen als het gaat om kwaliteit, consumentenbelangen, veiligheid en milieu. Deze eisen worden doorlopend getoetst door een onafhankelijke instelling. Ook klanten worden op die manier gevraagd hun mening te geven. Voldoet een verhuisbedrijf aan de eisen? Dan krijgt het bedrijf het certificaat Erkende Verhuizer. Ongeveer de helft van de verhuisbedrijven in Nederland is Erkende Verhuizer.

Wat zijn de voordelen van Erkende Verhuizers?

Bij Erkende Verhuizers kunt u rekenen op de kwaliteit van uw verhuizing. Zo werken Erkende Verhuizers met vakbekwaam personeel dat is opgeleid om discreet en zorgvuldig met uw bezittingen om te gaan. Zij werken met uitstekend en veilig materiaal en transportmiddelen.

Ook voldoen Erkende Verhuizers aan milieueisen. Zo verhuist u CO2-neutraal. Dit betekent dat we de CO2-uitstoot die tijdens uw verhuizing wordt geproduceerd, compenseren via projecten in de Derde Wereld, waarbij ontbossing wordt tegengegaan.

Daarnaast dragen Erkende Verhuizers hun steentje bij als het gaat om maatschappelijke verantwoordelijkheid. Aan de ene kant door een bijdrage te leveren aan de Verhuisfamilie – opgezet om arme en eenzame mensen te helpen verhuizen – en aan de andere kant doordat wij ons houden aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Als consument bent u bovendien goed beschermd. Uw Erkende Verhuizer sluit voor iedere verhuizing namelijk een ‘garantiecertificaat’ af. Hieronder valt een verhuisverzekering, die eventuele schade tijdens de verhuizing tot 100.000 euro vergoedt. Ook krijgt u met dit certificaat de garantie dat uw verhuizing doorgaat als de Erkende Verhuizer van uw keuze in financiële problemen komt. Uw verhuizing wordt dan alsnog uitgevoerd door een collega-Erkende Verhuizer.

Tot slot: de algemene voorwaarden van Erkende Verhuizers zijn gemaakt in overleg met de Consumentenbond. En alle Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij een onafhankelijke geschillencommissie, waar u terecht kunt als u er bij onenigheid onverhoopt samen niet uitkomt.

Wilt u meer weten over Erkende Verhuizers?

Bel ons dan gerust op 085 – 041 01 01. Of geef uw gegevens aan ons door, zodat wij u kunnen bellen.