Offerte

Natuurlijk wilt u van tevoren precies weten waar u aan toe bent. Daarom krijgt u altijd een offerte waar u op kunt vertrouwen. Wees alvast gerust: u krijgt waar voor uw geld. Uw verhuizing wordt professioneel én persoonlijk en uitgevoerd voor een gunstige prijs.

Kort geleden zijn mijn ouders verhuisd. De kosten vielen heel erg mee. We hebben Ontzorgd Verhuizen daarom naast de verhuizing van de inboedel ook de abonnementen van televisie, telefoon en internet laten meeverhuizen naar hun nieuwe adres. Dat scheelde ons weer een hoop gedoe. Toen we hoorden dat je via hen ook met korting vloerbedekking en gordijnen kon uitzoeken, hebben we dat ook meteen laten regelen. Echt een service!

De heer Van Aalten

Hoe vraagt u een offerte aan?

Als het aan ons ligt, bezorgt uw verhuizing u geen slapeloze nachten. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is een vrijblijvende afspraak met ons maken. De rest volgt vanzelf.

Stap 1: Contact

Marc en Simone van der Veen van Ontzorgd Verhuizen op hun kantoor in Leeuwarden.

U belt of mailt ons kantoor of vult het formulier op onze website in. We maken dan samen een afspraak voor een huisbezoek op het moment dat het u past. We nemen alle tijd voor u, zodat we precies weten wat u wilt en u kunnen adviseren waar nodig. Uiteraard is dit bezoek gratis en verplicht het u tot niets.

Stap 2: Offerte

U krijgt een duidelijke offerte

U krijgt een begrijpelijke offerte zonder kleine lettertjes. Natuurlijk weer geheel vrijblijvend. In de offerte vindt u alles wat we hebben besproken terug, samen met een duidelijk kostenoverzicht. We hopen u er aangenaam mee te verrassen, net als meer dan 80% van onze klanten.

Stap 3: Akkoord

Ontzorgd Verhuizen - verhuisbedrijf voor senioren. Onze persoonlijke service is gratis!

Gaat u akkoord? Dan kunt u lekker slapen! Omdat wij voor u aan de slag gaan met alles wat nodig is om de verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. In de tussentijd houdt uw verhuisregisseur contact en kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Met een gerust hart naar de verhuisdag!

Voor mij was het belangrijk dat jullie specifiek voor oudere mensen werken. Goede communicatie, snel, professioneel, afspraken goed nakomend betreft zowel de regisseur als het verhuisteam. Nog korting gekregen omdat we geholpen hebben met uitpakken, dat waarderen we ook! Een verhuisbedrijf waarop je kunt vertrouwen.

De heer T. Visser

Voordeel en korting bij uw verhuizing

Bent u lid van een ledenvereniging of thuiszorgorganisatie? Dan kan het zijn dat u korting krijgt op uw verhuisprijs of andere voordelen geniet.

Bekijk onze voordeelpagina voor meer informatie.

Seniorenverhuizing of zorgverhuizing? Bij verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen voor senioren is uw eigen verhuisregisseur altijd uw aanspreekpunt