Samenwerking Marente en Ontzorgd Verhuizen

Marente staat voor een leven waarin mensen zo zelfstandig mogelijk én met elkaar verbonden zijn. Het leven doet ertoe. Voor iedereen. Marente brengt cliënten, mantelzorgers, zorgprofessionals en vrijwilligers bij elkaar. In de zorgverlening draait het om zelfredzaamheid en behoud van eigenwaarde. Mensen leiden hun eigen leven, samen met familie, vrienden en buren. Marente sluit daarbij aan met passende zorg. Een visie waar wij ons als Ontzorgd Verhuizen in kunnen vinden. Een visie die past bij ons, als ontzorgers.

Veel senioren ervaren een verhuizing als stressvolle gebeurtenis. Soms zelfs zo erg, dat de beslissing om te verhuizen wordt uitgesteld. Marente krijgt er dan ook regelmatig vragen over. Hoe pak je een verhuizing aan? Waar moet ik allemaal aan denken? Is er een partij die mij kan helpen? De behoefte aan informatie en hulp is groot. En daarbij komen wij om de hoek kijken.

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf helpen wij de verhuizingen van senioren zo makkelijk mogelijk te maken. Op de manier die past bij hun levensstijl en gezondheid. Ook wij zijn er om ze in die situatie te voorzien van informatie, advies en alle praktische hulp die ze nodig hebben. Je kunt ons dus gerust dé belangenbehartiger van senioren-die-verhuizen kunnen noemen.

Jullie bieden meer dan een gewoon verhuisbedrijf. Niet alleen omdat jullie alle praktische verhuiswerkzaamheden kunnen doen. Ook de persoonlijke aanpak geeft veel leden het vertrouwen om een verhuizing door te zetten.”

Jullie bieden meer dan een gewoon verhuisbedrijf

De samenwerking betekent voor leden van Marente dat zij € 75,00 korting op hun verhuisprijs krijgen. Bovendien kunnen zij gratis verhuisdozen gebruiken én zorgen wij als service van de zaak voor de verhuizing van hun telefoon-, tv- en internetabonnement.

Wilt u meer weten over deze samenwerking? Bekijk dan hier de ledenpagina van Marente over Ontzorgd Verhuizen. Wilt u liever iemand van Ontzorgd Verhuizen spreken of een offerte aanvragen? Bel dan 085 – 041 01 01 of vraag hier een offerte met Marente-voordeel aan.

Reacties zijn gesloten.