Wat kost mijn verhuizing?

De kosten van een verhuizing zijn een belangrijke beslisfactor. Die wilt u daarom snel weten. Het liefst zouden we u dan ook meteen vertellen wat uw verhuizing kost. Alleen… dat kunnen we niet. En dat willen we ook niet.

Waarom geven jullie de kosten niet telefonisch door?
Omdat een verhuizing maatwerk is. Ieders persoonlijke situatie is anders. Sommige klanten verwachten dat een aantal kubieke meters, lijst met te verhuizen meubilair en afstand tussen beide adressen voldoende is om een prijs te berekenen. Dat is weliswaar de basis, maar niet genoeg om een verhuizing goed voor te kunnen bereiden en vlekkeloos uit te kunnen voeren. Daarom werken wij ook niet met een uurtarief. Zo makkelijk maken wij ons er niet vanaf. Als verhuisexperts bekijken wij ieders situatie altijd eerst met ‘verhuisogen’. Omdat ook wij niet van verrassingen houden.

Waar letten wij op bij het berekenen van de kosten? 

  • De hoeveelheid meubels en spullen, om de grootte van de verhuiswagen en de verhuisploeg te kunnen bepalen
  • Het meubilair dat bijzondere aandacht of materiaal nodig heeft, zodat wij voldoende en geschikt verhuismateriaal bij ons hebben
  • Welke meubels uit elkaar gehaald moeten worden (bedden, kasten)
  • Welk meubilair van de wand of het plafond gehaald moeten worden
  • De ligging en toegankelijkheid van uw huidige en toekomstige woning (parkeerruimte, etage, lift, afstand)
  • Daarnaast zijn natuurlijk uw eigen wensen bepalend voor de verhuisprijs: wat wilt u zelf doen en waar wilt u ons voor inschakelen?

Wanneer weet ik waar ik qua prijs aan toe ben? 
Tijdens een gratis bezoek bij u thuis verzamelen wij alle informatie die we nodig hebben. Wilt u meteen de prijs weten? Dan rekenen we die bij u aan tafel uit. En natuurlijk zetten we alles altijd  duidelijk op papier in een begrijpelijke offerte. Uiteraard zonder verplichtingen. Pas als u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag.

Vraag gerust een offerte aan
Er zijn veel mensen die denken dat een verhuizing erg duur is. Nu kunnen wij niet in uw portemonnee kijken, maar 80% van iedereen die een offerte aanvraagt, vindt de kosten reuze meevallen. Wilt u zo snel mogelijk weten wat úw verhuizing kost? Vul dan ons offerteformulier in of bel naar 085 – 041 01 01 voor een afspraak.