Wat kost mijn verhuizing?

We snappen dat de kosten een belangrijke beslisfactor zijn en u die snel wilt weten. Het liefst zouden we u dan ook meteen hier of aan de telefoon willen vertellen wat uw verhuizing kost. Alleen… dat kunnen we niet. En dat willen we ook niet.

Waarom niet?
Ten eerste omdat een verhuizing maatwerk is. Iedere situatie is anders. Wij bekijken die met een professionele blik. Met verhuis-ogen, zeg maar. Wij kijken dan naar de tijd die uw verhuizing in beslag neemt.

Waar letten wij op?

  • Natuurlijk de hoeveelheid meubels en spullen, uitgedrukt in kubieke meters
  • De- en montage van grote meubels (bedden, kasten)
  • De ligging van uw woning (laden of lossen vanaf de begane grond werkt sneller dan wanneer wij uw spullen met de lift naar de verhuiswagen moeten brengen)
  • De afstand tussen beide adressen
  • Wat u zelf wilt doen en wat u aan ons wilt uitbesteden

Deze gegevens willen wij graag zelf verzamelen. Want hoe goed bedoeld ook: u kunt niet aan alles denken waar wij aan denken. Bijvoorbeeld: zijn er barrels of drempelplaten nodig? Welke bijzondere inboedel is er (klok, schilderijen, barometer, en dergelijke)? Hoe groot moeten de verhuisploeg en verhuiswagen zijn? Hoeveel dozen en rolcontainers zijn er nodig? Kunnen we de verhuizing in 1 dag uitvoeren? Is de binnenlift groot genoeg of moeten we een verhuislift meenemen? En zo ja, kan die er staan? En ga zo maar door.

Weten waar je aan toe bent
En dan zijn we meteen bij de tweede reden waarom wij zelf een situatie willen bekijken. Wij houden namelijk niet van verrassingen op de verhuisdag. Want als wij voor verrassingen staan, staat u dat ook. Wij willen juist dat de verhuizing vlot en vlekkeloos verloopt. Daarom komen wij altijd eerst bij u langs. Gratis. Dan bespreken we rustig uw wensen en nemen een kijkje in uw woning. Wilt u meteen de prijs weten? Dan rekenen we die bij u aan tafel uit. En natuurlijk zetten we alles nog een keer heel duidelijk op papier in een begrijpelijke offerte. Uiteraard zonder verplichtingen. Pas als u akkoord geeft, gaan wij voor u aan de slag.

Vraag gerust een offerte aan
Er zijn veel mensen die denken dat een verhuizing erg duur is. Nu kunnen wij niet in uw portemonnee kijken, maar 80% van iedereen die een offerte aanvraagt, vindt de kosten reuze meevallen. Wilt u zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn? Vul dan ons offerteformulier in of bel naar 085 – 041 01 01 voor een afspraak.