Wat kost mijn verhuizing?

We snappen dat de kosten een belangrijke beslisfactor zijn en u die snel wilt weten. Het liefst zouden we u dan ook meteen willen vertellen wat uw verhuizing kost. Dat kunnen we snel, maar niet via internet. Iedere verhuizing is namelijk maatwerk.

De kosten van uw verhuizing zijn opgebouwd uit twee onderdelen:

  1. De verhuizing van uw spullen: de hoeveelheid, de afstand tussen uw oude en nieuwe woning en de bereikbaarheid daarvan.
  2. De aanvullende diensten: inpakken en/of uitpakken, uit elkaar halen van meubilair en inrichten van het nieuwe huis, het verzorgen van uw adreswijzigingen, het regelen van de vloerbedekking, schilder, et cetera.

Tijdens een bezoek aan u bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden rustig. U bepaalt daarbij wat u ons wilt laten doen en wat u zelf doet. Wilt u meteen de prijs weten? Dan rekenen we die bij u aan tafel meteen voor u uit. En natuurlijk zetten we alles nog een keer heel duidelijk en begrijpelijk op papier voor u in een duidelijke offerte. Uiteraard zonder verplichtingen. Pas als u akkoord geeft, gaan we voor u aan de slag.

Er zijn veel mensen die denken dat een verhuizing erg duur is. Nu kunnen wij niet in uw portemonnee kijken, maar 80% van iedereen die een offerte aanvraagt, vindt de kosten reuze meevallen.Wilt u zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn? Vul dan ons offerteformulier in.