Seniorenverhuizingen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Zoekt u een verhuisbedrijf dat u daar zo prettig mogelijk doorheen helpt? Ontzorgd Verhuizen is de oplossing als u uw verhuizing op rolletjes wilt laten lopen.

Wij zijn dé specialist in seniorenverhuizingen in Nederland. Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor u maken. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten.

De verhuizing zelf

Wij verhuizen uw spullen en meubilair samen met de Erkende Verhuizer uit uw regio. Kwaliteit is dus gegarandeerd en uw spullen zijn allrisk verzekerd. Ook kunnen wij u op de verhuisdag helpen met inpakken, uitpakken en inrichten en meubels de- en monteren.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen, en dergelijke. En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning aan de verhuurder? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Verhuisadministratie

Wij kunnen u helpen met alle administratieve rompslomp bij uw verhuizing. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties, doorgeven van meterstanden doorgeven en verhuizen en opnieuw aansluiten van uw tv-, telefoon- en internetabonnement.

Woninginrichting

Heeft u nieuwe raambekleding of vloerbedekking, laminaat of pvc nodig? Of moet er geschilderd of behangen worden? Laat het ons weten. Wij werken daarvoor namelijk samen met lokale specialisten waar u speciale Ontzorgd-Verhuizen-korting krijgt.

Verhuisregisseur Ontzorgd Verhuizen neemt foto van inhoud van de kast
Verhuisregisseur Tim zorgt ervoor dat alles weer netjes op zijn plek terecht komt

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee. Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

Hoe werkt Ontzorgd Verhuizen?

Misschien bent u al vaak verhuisd en weet u wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Of misschien woont u juist al jaren op dezelfde plek in weet u niet waar u moet beginnen. Wat uw situatie ook is, onze verhuisregisseurs staan voor u klaar. Of u nu alles door ons wilt laten regelen of juist zelf veel wilt doen. We luisteren goed naar uw wensen en helpen u daarna met de werkzaamheden waar u hulp bij nodig heeft of tegenop ziet.

Kosten en mogelijkheden van Ontzorgd Verhuizen meteen helder in een gratis gesprek bij u thuis

Stap 1: Kennismaken

U belt of mailt ons voor een afspraak. Onze verhuisregisseur bezoekt u thuis om uw verhuiswensen te bespreken. U bepaalt waar u ons voor wilt inschakelen. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

U krijgt een duidelijke offerte

Stap 2: Offerte op maat

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een vraag? Dan staat uw verhuisregisseur voor u klaar.

Ontzorgd Verhuizen werkt snel en efficiënt. De tarieven zijn daarom altijd aantrekkelijk

Stap 3: Verhuizen

Uw verhuisregisseur zorgt er samen met de Erkende Verhuizer voor dat uw verhuizing vakkundig en vlot verloopt. Na afloop ontvangt u een overzichtelijke factuur van alle werkzaamheden.

Persoonlijk en vertrouwd

Met Ontzorgd Verhuizen kiest u voor rust. U heeft zelf geen omkijken meer naar de verhuiswerkzaamheden die u aan ons uitbesteedt.

Hoe doen wij dat?

U krijgt één aanspreekpunt voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft: uw verhuisregisseur. Hij (of zij) verzorgt en regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. Hij kent u en weet precies hoe u alles uitgevoerd wilt hebben. Heeft u een vraag of maakt u zich ergens zorgen over? Geen enkel punt. Uw verhuisregisseur is maar een belletje bij u vandaan. Ook buiten kantoortijden.

Ook op de verhuisdag is hij erbij om samen met de verhuisploeg van de Erkende Verhuizer de handen uit de mouwen te steken. Hij weet precies wat er moet gebeuren en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Ontzorgd Verhuizen, het persoonlijke verhuisbedrijf voor senioren. Wij helpen u uw verhuizing makkelijker te maken
Verhuisregisseur Esther bespreekt de plannen van meneer Hofstra

In één woord: HEERLIJK. Mijn verhuisregisseur was 100% te vertrouwen, prettig in zijn contact, helder in zijn offerte, hield zich aan afspraken en bedingt kortingen bij bedrijven. Ik gun iedereen die zelf niet de tijd of mogelijkheid heeft om een verhuizing te regelen de ondersteuning van Ontzorgd Verhuizen. Hulde!

Ronald Visser

Ontzorgd Verhuizen is betaalbaar
Verhuisregisseur Tim in gesprek met mevrouw Wiersma

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

U bent onze opdrachtgever. U bepaalt wat u zelf wilt doen en waar u onze hulp bij nodig heeft. Daarvoor betaalt u echt geen hoofdprijs. Onze verhuistarieven zijn aantrekkelijk en vergelijkbaar met die van traditionele verhuisbedrijven. Ook onze aanvullende diensten zijn scherp geprijsd. En de begeleiding door de onze verhuisregisseur? Dat is service van de zaak.

Verhuizen is maatwerk

Vóór de verhuizing komen daarom wij altijd bij u langs om te bekijken wat er verhuisd moet worden en uw wensen te bespreken. Uiteraard zonder verplichting. Daarna ontvangt u een duidelijke offerte. De meestgehoorde reactie daarop? ‘Dat valt reuze mee!’ Neem dus gerust de proef op de som.

Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik wist waar ik aan toe was. De informatie die ik kreeg over wat er ging gebeuren was heel goed. Het liep allemaal gesmeerd. Ik ben al heel vaak verhuisd maar nog nooit zo relaxed! Heel erg bedankt voor alles!

Mevrouw Groenendijk

Uw verhuizing verloopt vlekkeloos

Wij plannen, regelen, coördineren, begeleiden en voeren alles uit wat ú wilt. Persoonlijk en vertrouwd.  Zo zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.

Bel 085-041 01 01 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Daarom Ontzorgd Verhuizen

  • Dé specialist in verhuizingen van senioren
  • U stelt zelf uw ideale verhuizing samen
  • Eén aanspreekpunt voor alle verhuiszaken