Seniorenverhuizingen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Wilt u professioneel verhuizen maar ook rust in de hectiek? Dan is Ontzorgd Verhuizen de oplossing.

Wij zijn hét verhuisbedrijf voor senioren. Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor hen maken. Omdat zij een zorgeloze verhuizing verdienen.

Onze mogelijkheden

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten dat u helemaal naar wens kunt samenstellen.

Verhuizen

Als Erkende Verhuizer kunnen wij u kwaliteit en professionaliteit garanderen. Ook zijn uw dierbare spullen tijdens de verhuizing allrisk verzekerd.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inpakken, uitpakken, opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen, en dergelijke. En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning aan de verhuurder? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Adreswijzigingen

Wij kunnen u bovendien helpen met alle administratieve rompslomp bij uw verhuizing. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties, doorgeven van meterstanden en verhuizen en van uw tv-, telefoon- en internetabonnement. kunt aan het eind van uw verhuisdag dus meteen weer bellen, internetten en tv kijken.

Woninginrichting

Heeft u nieuwe raambekleding of vloerbedekking, laminaat of pvc nodig? Of moet er geschilderd of behangen worden? Laat het ons weten. Wij werken daarvoor namelijk samen met lokale specialisten waar u speciale Ontzorgd-Verhuizen-korting krijgt.

Verhuisregisseur Ontzorgd Verhuizen neemt foto van inhoud van de kast
Wij zorgen ervoor dat alles weer netjes op zijn plek terecht komt

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee. Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

Onze aanpak

Persoonlijk

Bij ons is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. U krijgt één aanspreekpunt voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft: uw verhuisregisseur. Gewoon als service van de zaak. Hij (of zij) verzorgt en regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. Hij kent u en weet precies hoe u alles uitgevoerd wilt hebben. Heeft u een vraag of maakt u zich ergens zorgen over? Geen enkel punt. Uw verhuisregisseur is maar een belletje bij u vandaan. Ook buiten kantoortijden.

Op de verhuisdag is hij uw steun en toeverlaat. Samen met de verhuisploeg voert hij uw verhuizing uit en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Vertrouwd

Als uitvinders van onze formule zijn wij hét verhuisbedrijf voor seniorenverhuizingen. Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten op onze eigen, kenmerkende manier. Door heel Nederland.

Ontzorgd Verhuizen, het persoonlijke verhuisbedrijf voor senioren. Wij helpen u uw verhuizing makkelijker te maken

In één woord: HEERLIJK. Mijn verhuisregisseur was 100% te vertrouwen, prettig in zijn contact, helder in zijn offerte, hield zich aan afspraken en bedingt kortingen bij bedrijven. Ik gun iedereen die zelf niet de tijd of mogelijkheid heeft om een verhuizing te regelen de ondersteuning van Ontzorgd Verhuizen. Hulde!

Ronald Visser

Onze werkwijze

Wat uw situatie ook is en wat uw wensen ook zijn, onze verhuisregisseurs staan voor u klaar. Ontzorgd Verhuizen in 3 stappen.

Kosten en mogelijkheden van Ontzorgd Verhuizen meteen helder in een gratis gesprek bij u thuis

Stap 1: Kennismaken

U maakt een afspraak met een van onze verhuisregisseurs. Hij bezoekt u thuis om uw woning te bekijken en uw verhuiswensen te bespreken. U bepaalt tenslotte zelf waar u ons voor wilt inschakelen.

U krijgt een duidelijke offerte

Stap 2: Offerte op maat

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. 80% van onze klanten vindt de tarieven heel erg meevallen. Die zijn dan ook heel gangbaar. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag.

Ontzorgd Verhuizen werkt snel en efficiënt. De tarieven zijn daarom altijd aantrekkelijk

Stap 3: Verhuizen

Uw verhuisregisseur zorgt er samen met de Erkende Verhuizer voor dat uw verhuizing vakkundig en vlot verloopt. Uw verhuizing is bij ons in uitstekende handen.

Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik wist waar ik aan toe was. De informatie die ik kreeg over wat er ging gebeuren was heel goed. Het liep allemaal gesmeerd. Ik ben al heel vaak verhuisd maar nog nooit zo relaxed! Heel erg bedankt voor alles!

Mevrouw Groenendijk

Uw seniorenverhuizing verloopt vlekkeloos

Wij plannen, regelen, coördineren, begeleiden en voeren alles uit wat ú wilt. De extra aandacht en begeleiding door uw verhuisregisseur kosten u niets en onze verhuistarieven zijn heel gangbaar. Als Erkende Verhuizer kunt u van ons op aan.

Bel 085-041 01 01 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarom Ontzorgd Verhuizen

  • Dé specialist in verhuizingen van senioren
  • Erkende Verhuizer, dus kwaliteit gegarandeerd
  • U stelt zelf uw ideale verhuizing samen
  • Vast aanspreekpunt voor alle verhuiszaken
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding