Seniorenverhuizingen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Wilt u professioneel verhuizen maar ook rust in de hectiek? Dan is Ontzorgd Verhuizen de oplossing.

Wij zijn dé Erkende Verhuizer voor senioren. Niet alleen omdat we echt (bijna) alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen - Dé Erkende Verhuizer voor senioren

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht om verhuizen voor senioren zo makkelijk mogelijk te maken

Onze aanpak

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht is bij ons vanzelfsprekend. Uw verhuisregisseur verzorgt en regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. Hij (of zij) kent u en weet precies hoe u alles uitgevoerd wilt hebben. Gewoon als service van de zaak. Heeft u een vraag of maakt u zich ergens zorgen over? Uw verhuisregisseur staat voor u klaar.

Vertrouwd

Als uitvinders van ons unieke concept zijn wij dé Erkende Verhuizer voor zorgverhuizingen. Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten op onze eigen, kenmerkende manier. Door heel Nederland.

Ontzorgd Verhuizen - Dé Erkende Verhuizer voor senioren

In één woord: HEERLIJK. Mijn verhuisregisseur was 100% te vertrouwen, prettig in zijn contact, helder in zijn offerte, hield zich aan afspraken en bedingt kortingen bij bedrijven. Ik gun iedereen die zelf niet de tijd of mogelijkheid heeft om een verhuizing te regelen de ondersteuning van Ontzorgd Verhuizen. Hulde!

Ronald Visser

Onze mogelijkheden

U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment verhuisdiensten dat u naar wens kunt samenstellen.

De verhuizing is de basis

Als Erkende Verhuizer nemen wij u al het sjouwwerk uit handen. Dat doen we zorgvuldig en professioneel. Groot meubilair halen we uit elkaar en zetten we ook weer in elkaar. Uiteraard is uw inboedel is tijdens de verhuizing allrisk verzekerd.

Uitbreidingen op de verhuizing

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor inpakken, uitpakken en wegbrengen van overtollig meubilair. Ook kunnen wij zorgen voor verwarmde en beveiligde opslag van uw meubilair.

Onze ‘handyman’ (klusjesman) kan u kort na de verhuizing helpen bij het ophangen van lampen, schilderijen, de kapstok, spiegel, en dergelijke.

En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude of nieuwe woning? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Administratieve hulp

Wij kunnen u bovendien helpen met alle administratieve rompslomp. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties, doorgeven van meterstanden en verhuizen van uw tv-, telefoon- en internetabonnement. U kunt aan het eind van uw verhuisdag dan meteen weer bellen, internetten en tv kijken.

Ontzorgd Verhuizen - Dé Erkende Verhuizer voor senioren
Ontzorgd Verhuizen - Dé Erkende Verhuizer voor senioren
Ontzorgd Verhuizen - Dé Erkende Verhuizer voor senioren

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee. Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

Onze werkwijze

Wat uw situatie ook is en wat uw wensen ook zijn, onze verhuisregisseurs staan voor u klaar. Ontzorgd Verhuizen in 3 stappen.

Ontzorgd Verhuizen - Erkende Verhuizer - seniorenverhuizing

Stap 1: Kennismaken

U maakt een afspraak met een van onze verhuisregisseurs. Hij bezoekt u thuis om uw woning te bekijken en uw verhuiswensen te bespreken. Geheel vrijblijvend natuurlijk.

Ontzorgd Verhuizen | Erkende Verhuizer voor senioren | u krijgt een gratis offerte

Stap 2: Offerte

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. 80% van onze klanten vindt die erg meevallen. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag.

Ontzorgd Verhuizen - uw seniorenverhuizing verloopt vlekkeloos

Stap 3: Verhuizen

Als Erkende Verhuizer zorgen wij ervoor dat uw verhuizing vlot en vlekkeloos verloopt. En gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan zijn uw spullen allrisk verzekerd.

Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik wist waar ik aan toe was. De informatie die ik kreeg over wat er ging gebeuren was heel goed. Het liep allemaal gesmeerd. Ik ben al heel vaak verhuisd maar nog nooit zo relaxed! Heel erg bedankt voor alles!

Mevrouw Groenendijk

Uw seniorenverhuizing loopt op rolletjes

Wij plannen, regelen, coördineren, begeleiden en voeren alles uit wat ú wilt. De extra aandacht en begeleiding door uw verhuisregisseur kosten u niets en onze verhuistarieven zijn heel gangbaar. U kunt op ons rekenen!

Bel 085-041 01 01 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarom Ontzorgd Verhuizen

  • Dé Erkende Verhuizer voor senioren
  • U stelt zelf uw ideale verhuizing samen
  • Persoonlijk contact is vanzelfsprekend