Seniorenverhuizingen

Een verhuizing is niet niks. Er komt ontzettend veel bij kijken. Zoekt u een verhuisbedrijf dat u daar zo prettig mogelijk doorheen helpt? Wij zijn dé specialist in seniorenverhuizingen. Ontzorgd Verhuizen is de oplossing als u een verhuizing op rolletjes wilt laten lopen.

Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Want bij ons draait het niet alleen om uw spullen, maar om uw wensen.

Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is opgericht is 2010 als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor u maken. Want u verdient een zorgeloze verhuizing.

Uitgebreide verhuisservice

Wat kunnen wij voor u doen? De mogelijkheden op een rij.

De verhuizing zelf

Natuurlijk verhuizen wij uw spullen en meubilair met de zorg en professionaliteit van de Erkende Verhuizer. Ook kunnen we u helpen met inpakken, uitpakken en inrichten, meubels de- en monteren. Uw spullen zijn allrisk verzekerd.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen en dergelijke. En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning aan de verhuurder?

Verhuisadministratie

Wij kunnen uw adreswijzigingen doorgeven aan instanties en organisaties, meterstanden doorgeven en uw tv-, telefoon- en internetabonnement verhuizen.

Woninginrichting

Wilt u dat er in uw nieuwe woning of appartement vloerbedekking, laminaat of pvc wordt gelegd, nieuwe raambekleding, schilder- of behangwerk? Dan kunnen wij voor u een lokale specialist snel (én met korting) voor u inschakelen.

Verhuisregisseur Ontzorgd Verhuizen neemt foto van inhoud van de kast
Verhuisregisseur Tim zorgt ervoor dat alles weer netjes op zijn plek terecht komt

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee.  Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

Hoe werkt Ontzorgd Verhuizen?

Misschien bent u al vaak verhuisd en weet u wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing. Of misschien woont u juist al jaren op dezelfde plek in weet u niet waar u moet beginnen. Wat uw situatie ook is, onze verhuisregisseurs staan voor u klaar. Of u nu alles door ons wilt laten regelen of juist zelf veel wilt doen. We luisteren goed naar uw wensen en helpen u daarna met de werkzaamheden waar u hulp bij nodig heeft of tegenop ziet.

Hieronder ziet u in 3 stappen hoe wij werken.

Kosten en mogelijkheden van Ontzorgd Verhuizen meteen helder in een gratis gesprek bij u thuis

Stap 1: Kennismaken

U belt of mailt ons voor een afspraak. Onze verhuisregisseur bezoekt u thuis om uw verhuiswensen te bespreken. U bepaalt waar u ons voor wilt inschakelen. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

U krijgt een duidelijke offerte

Stap 2: Offerte op maat

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een vraag? Dan staat uw verhuisregisseur voor u klaar.

Ontzorgd Verhuizen werkt snel en efficiënt. De tarieven zijn daarom altijd aantrekkelijk

Stap 3: Verhuizen

Uw verhuisregisseur zorgt er samen met de Erkende Verhuizer voor dat uw verhuizing vakkundig en vlot verloopt. Na afloop ontvangt u een overzichtelijke factuur van alle werkzaamheden.

Persoonlijk en vertrouwd

Met Ontzorgd Verhuizen kiest u voor rust. U heeft zelf geen omkijken meer naar zaken die u aan ons uitbesteedt.

Hoe doen wij dat?

U krijgt één aanspreekpunt voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft: uw verhuisregisseur. Hij (of zij) verzorgt en regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. Hij kent u en weet precies hoe u alles uitgevoerd wilt hebben. Ook op de verhuisdag is hij erbij om samen met de verhuisploeg van de Erkende Verhuizer uw verhuizing op rolletjes te laten lopen.

Heeft u een vraag of maakt u zich ergens zorgen over? Geen enkel punt. Uw verhuisregisseur is maar een belletje bij u vandaan. Ook buiten kantoortijden. Deze persoonlijke service is voor ons heel normaal.

Ontzorgd Verhuizen, het persoonlijke verhuisbedrijf voor senioren. Wij helpen u uw verhuizing makkelijker te maken
Verhuisregisseur Esther bespreekt de plannen van meneer Hofstra

In één woord: HEERLIJK. Mijn verhuisregisseur was 100% te vertrouwen, prettig in zijn contact, helder in zijn offerte, hield zich aan afspraken en bedingt kortingen bij bedrijven. Ik gun iedereen die zelf niet de tijd of mogelijkheid heeft om een verhuizing te regelen de ondersteuning van Ontzorgd Verhuizen. Hulde!

Ronald Visser

Ontzorgd Verhuizen is betaalbaar
Verhuisregisseur Tim in gesprek met mevrouw Wiersma

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

U bent onze opdrachtgever. U bepaalt wat u zelf wilt doen en waar u onze hulp bij nodig heeft. Daarvoor betaalt u echt geen hoofdprijs. Onze verhuistarieven zijn aantrekkelijk en vergelijkbaar met die van traditionele verhuisbedrijven. Ook onze aanvullende diensten zijn scherp geprijsd.

Verhuizen is maatwerk

Vóór de verhuizing komen wij altijd bij u langs om te bekijken wat er verhuisd moet worden en uw wensen te bespreken. Uiteraard zonder verplichting. Daarna ontvangt u een duidelijke offerte. De meestgehoorde reactie daarop? ‘Dat valt reuze mee!’ Neem dus gerust de proef op de som.

Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik wist waar ik aan toe was. De informatie die ik kreeg over wat er ging gebeuren was heel goed. Het liep allemaal gesmeerd. Ik ben al heel vaak verhuisd maar nog nooit zo relaxed! Heel erg bedankt voor alles!

Mevrouw Groenendijk

Uw verhuizing verloopt vlekkeloos

Wij plannen, regelen, coördineren, begeleiden en voeren alles uit wat ú wilt. Persoonlijk en vertrouwd.  Zo zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.

Bel 085-041 01 01 voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Daarom Ontzorgd Verhuizen

  • Dé specialist in verhuizingen van senioren
  • Persoonlijke aandacht is vanzelfsprekend
  • U stelt zelf uw ideale verhuizing samen
  • Eén aanspreekpunt voor al uw verhuiszaken
  • Scherpe tarieven en aantrekkelijke kortingen