Seniorenverhuizingen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Zoekt u een verhuisbedrijf dat ervoor zorgt dat uw seniorenverhuizing op rolletjes loopt? Dan is Ontzorgd Verhuizen de oplossing.

Wij zijn dé specialist in seniorenverhuizingen in Nederland. Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor u maken. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Wij kunnen echt alles voor u doen

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten, dat u helemaal naar wens kunt samenstellen.

De verhuizing zelf

Wij verhuizen uw spullen en meubilair samen met de Erkende Verhuizer uit uw regio. Kwaliteit is dus gegarandeerd en uw spullen zijn allrisk verzekerd. Ook kunnen wij u op de verhuisdag helpen met inpakken, uitpakken en inrichten en meubels de- en monteren.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen, en dergelijke. En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning aan de verhuurder? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Verhuisadministratie

Wij kunnen u ook helpen met alle administratieve rompslomp bij uw verhuizing. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties, doorgeven van meterstanden en verhuizen en van uw tv-, telefoon- en internetabonnement. Kunt u ’s avonds meteen weer bellen, internetten en tv kijken.

Woninginrichting

Heeft u nieuwe raambekleding of vloerbedekking, laminaat of pvc nodig? Of moet er geschilderd of behangen worden? Laat het ons weten. Wij werken daarvoor namelijk samen met lokale specialisten waar u speciale Ontzorgd-Verhuizen-korting krijgt.

Verhuisregisseur Ontzorgd Verhuizen neemt foto van inhoud van de kast
Wij zorgen ervoor dat alles weer netjes op zijn plek terecht komt

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee. Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

De manier waarop wij dat doen

Persoonlijk

Bij ons is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. U krijgt één aanspreekpunt voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft: uw verhuisregisseur. Hij (of zij) verzorgt en regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. Hij kent u en weet precies hoe u alles uitgevoerd wilt hebben. Heeft u een vraag of maakt u zich ergens zorgen over? Geen enkel punt. Uw verhuisregisseur is maar een belletje bij u vandaan. Ook buiten kantoortijden. Gewoon als service van de zaak.

Op de verhuisdag is hij uw steun en toeverlaat. Samen met de verhuisploeg voert hij uw verhuizing uit en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Vertrouwd

Als uitvinders van onze formule zijn wij hét verhuisbedrijf voor seniorenverhuizingen. Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten op onze eigen, kenmerkende manier. Door heel Nederland.

Ontzorgd Verhuizen, het persoonlijke verhuisbedrijf voor senioren. Wij helpen u uw verhuizing makkelijker te maken
Onze verhuisregisseur bespreekt de plannen van meneer Hofstra

In één woord: HEERLIJK. Mijn verhuisregisseur was 100% te vertrouwen, prettig in zijn contact, helder in zijn offerte, hield zich aan afspraken en bedingt kortingen bij bedrijven. Ik gun iedereen die zelf niet de tijd of mogelijkheid heeft om een verhuizing te regelen de ondersteuning van Ontzorgd Verhuizen. Hulde!

Ronald Visser

Hoe werkt Ontzorgd Verhuizen?

Wat uw situatie ook is en wat uw wensen ook zijn, onze verhuisregisseurs staan voor u klaar. Ontzorgd Verhuizen in 3 stappen.

Kosten en mogelijkheden van Ontzorgd Verhuizen meteen helder in een gratis gesprek bij u thuis

Stap 1: Kennismaken

U belt of mailt ons voor een afspraak. Onze verhuisregisseur bezoekt u thuis om uw verhuiswensen te bespreken. U bepaalt waar u ons voor wilt inschakelen. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

U krijgt een duidelijke offerte

Stap 2: Offerte op maat

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. Heeft u een vraag? Dan staat uw verhuisregisseur voor u klaar.

Ontzorgd Verhuizen werkt snel en efficiënt. De tarieven zijn daarom altijd aantrekkelijk

Stap 3: Verhuizen

Uw verhuisregisseur zorgt er samen met de Erkende Verhuizer voor dat uw verhuizing vakkundig en vlot verloopt. Na afloop ontvangt u een overzichtelijke factuur van alle werkzaamheden.

Ik heb het als erg prettig ervaren dat ik wist waar ik aan toe was. De informatie die ik kreeg over wat er ging gebeuren was heel goed. Het liep allemaal gesmeerd. Ik ben al heel vaak verhuisd maar nog nooit zo relaxed! Heel erg bedankt voor alles!

Mevrouw Groenendijk

Uw seniorenverhuizing verloopt vlekkeloos

Wij plannen, regelen, coördineren, begeleiden en voeren alles uit wat ú wilt. Persoonlijk en vertrouwd.  Zo zorgen we ervoor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe woning.

Bel 085-041 01 01 voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan

Daarom Ontzorgd Verhuizen

  • Dé specialist in verhuizingen van senioren
  • U stelt zelf uw ideale verhuizing samen
  • Vast aanspreekpunt voor alle verhuiszaken