Nieuw: Zilverkorting bij Ontzorgd Verhuizen

Per 1 januari is Ontzorgd Verhuizen onderdeel van Zilverkorting. Dat is het kortingspakket voor iedereen met een zorgverzekering bij Zilveren Kruis, Avéro Achmea, Interpolis, FBTO, Pro LifeZorgverzekeringen en OZF Zorgverzekeraar. Klanten hebben bij hun verhuizing recht op gratis inzet van hun verhuisregisseur ter waarde van 55 euro.  

Zilverkorting is een pakket met aantrekkelijke kortingen op talloze producten en diensten die het leven makkelijker en aangenamer maken. Denk aan kortingen op hulpmiddelen, hulp aan huis, mobiliteit, uiterlijke verzorging, sport en vitaliteit en thuisapotheek. Wat nog ontbrak, was hulp bij verhuizen. Ontzorgd Verhuizen past er daarom uitstekend bij.

De samenwerking tussen Zilveren Kruis en Ontzorgd Verhuizen werd aan het rollen gebracht door Esther, een van de zorgcoaches van het zorgteam. Zij en haar team helpen klanten of mantelzorgers met zorgvragen. Zij bekijken wat mogelijk is vanuit de Zorgverzekeringswet, Wet Langdurige Zorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning of vrijwilligersorganisaties. De klant of mantelzorger staat daarbij centraal.

Wij vielen Esther op vanwege onze dienstverlening die er speciaal is voor ouderen en mensen die zorg nodig hebben. En omdat het bij ons ook om maatwerk gaat, met de wensen en situatie van de klant als uitgangspunt. Daarnaast wordt onze hulp niet alleen ingeroepen door ouderen zelf, maar vaak ook door de mantelzorgers.

Aanbieding Zilverkorting

Van het een kwam het ander. Samen met Zilveren Kruis bedachten wij een aantrekkelijke aanbieding: klanten met een zorgverzekering krijgen bij hun verhuizing een uur lang gratis inzet van hun verhuisregisseur cadeau. Helemaal naar eigen keus aan te wenden. Bijvoorbeeld om:

  • vóór de verhuizing te helpen met sorteren
  • adreswijzigingen aan instanties versturen
  • oplevering van de oude woning te begeleiden
  • telefoon, televisie en internet om te zetten.

Meer weten?

Bel ons gerust op 085 – 041 01 01 of bekijk de aanbieding Zilverkorting van Ontzorgd Verhuizen.

Reacties zijn gesloten.