Woning leegruimen? Zó doen wij dat!

Wij kunnen echt alles voor u doen. En dan bedoelen we ook echt álles. Maar dat wist u al als u deze site heeft bekeken. Laten we eens een kijkje nemen in de praktijk.

De situatie

De bewoner van een koopwoning was verhuisd naar een zorginstelling. En daar kun je nu eenmaal veel minder mee naartoe nemen dan je in je oude huis hebt staan. Die stond dus nog tjokvol. Want oude mensen verzamelen vaak veel spullen om zich heen. Herkenbaar?

De opdracht

De makelaar vroeg ons om de woning verkoopklaar te maken. Dát had heel wat meer voeten in de aarde dan de verhuizing zelf. Meubels moesten worden afgevoerd naar familie, kringloop, leveranciers van hulpmiddelen en de Milieustraat. Flink sorteren dus, demonteren, inpakken en sjouwen. Dat was stap 1. En als je al die meubels weghaalt, zie je pas vaak hoe stoffig alles is en komen de vuile plekjes tevoorschijn. Maar ook daar weten we raad mee. Het resultaat van deze noeste arbeid? Kijk zelf maar.

Metamorfose keuken

Interesse in de woning? Helaas, die is inmiddels verkocht. Interesse in onze hulp? Bel ons op 085 041 01 01. Wij kunnen echt alles voor u doen.

Reacties zijn gesloten.