Verhuizingen kunnen gewoon doorgaan

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Het maakt uw verhuizing wellicht extra spannend voor u. Mogelijk vraagt u zich af of uw verhuizing wel door kan gaan. Daar doen wij alles aan. Ook kunt u gerust een afspraak met ons maken voor een offerte.


Geen van onze medewerkers heeft op dit moment verschijnselen van besmetting. Om dat zo te houden, staat hygiëne bij ons voorop en houden wij afstand van elkaar en u. Wij zorgen voor vervanging als uw verhuisregisseur onverhoopt toch thuis moet blijven.


Wij verhuizen veel mensen die vanwege hun leeftijd of lichamelijke situatie extra kwetsbaar zijn. Daarom adviseren wij u om zelf niet bij uw verhuizing aanwezig te zijn. Dat kan gerust, omdat wij altijd heel goed op de hoogte zijn van wat er moet gebeuren. U kunt uzelf laten vervangen door bijvoorbeeld een familielid. Neem is zo’n geval contact met ons op, zodat wij afspraken kunnen maken over bijvoorbeeld toegang tot uw woning.


Het kan zijn dat de overheid verdere maatregelen neemt die gevolgen hebben voor ons werk en dus voor u, dat een zorginstelling haar deuren sluit of dat de Erkende Verhuizer of een andere partner besluit haar werkzaamheden op te schorten. Omgekeerd kan er ook bij u iets gebeuren dat gevolgen heeft voor uw plannen. Het is belangrijk om dan zo snel mogelijk met elkaar te bellen of mailen, zodat we samen een oplossing kunnen bedenken voor uw situatie.


Heeft u ons nodig? Bel uw verhuisregisseur dan op zijn mobiele telefoon of neem contact op met ons hoofkantoor op 085 – 041 01 01. Mailen naar info@ontzorgdverhuizen.nl kan natuurlijk ook.

Reacties zijn gesloten.