Verhuizen van een woonhuis naar een appartement

Verhuizen is een hele onderneming. Zeker als je op leeftijd bent en van een woonhuis naar een appartement verhuist. Meneer en mevrouw Weijma, beiden tachtigers maar gelukkig nog zeer vitaal, schakelden ons in.

Het was niet voor het eerst dat Durk Weijma ons belde. Een paar jaar geleden hadden wij zijn zus al verhuisd naar een zorginstelling bij hem in de buurt. Toen kwamen ze ons op het spoor via een kennis. Dat gebeurt vaak, zulke mond-tot-mondreclame. En daar zijn we heel blij mee!

Heel vertrouwd
Meneer Weijma vertelt over die tijd: ‘Mijn zus was al in de negentig en licht dementerend, dus wij maakten ons best zorgen over die verhuizing. Die bleken niet nodig. De verhuisregisseur van Ontzorgd Verhuizen kwam langs om alles door te nemen, nam foto’s van het oude appartement, bracht alles samen met de Erkende verhuizer over en richtte het nieuwe appartement exact in als het oude. Zo kwam mijn zus er daarom heel vertrouwd terecht. Wij hoefden haar er alleen maar naartoe te brengen. ‘

Perfect geregeld
Het stel was zo tevreden, dat ze ons opnieuw vroegen voor hun eigen verhuizing. Ze woonden prachtig buiten op een boerderij-met-camping, maar vielen toch voor een gloednieuw, ruim appartement in het dorp met voorzieningen om de hoek. ‘Een heel ingrijpende zaak, want wij zijn al aardig op leeftijd’. Ook dit keer maakten we het hen makkelijk. ‘Wij gaven aan wat we mee wilden nemen. Dat is allemaal netjes overgebracht en op de juiste plek gezet. We hebben veel antiek, dus er moest flink gesjouwd en tegelijkertijd goed opgepast worden. Alles is heel overgekomen. De rest van het meubilair is naar de kringloop en gemeentelijke stort gebracht. Het was opnieuw perfect geregeld’.

Verhuisregisseur Ontzorgd Verhuizen met de familie Weijma
Meneer en mevrouw Weijma met verhuisregisseur Simone

Alles uit handen
De Weijma’s deden nog best veel zelf. Verhuisberichten versturen, het internet omzetten en lampen en schilderijen ophangen bijvoorbeeld. Klanten die dat niet meer zelf lukt, kunnen wij daar ook bij helpen.

Ledenvoordeel
Meneer en mevrouw Weijma zijn lid van pluZ, de ledenvereniging van de KwadrantGroep. Zij kregen daardoor € 75,00 korting op hun verhuizing. Ook lid van pluZ? Kijk dan op pluzzorg.nl/-korting-op-de-verhuisservice-met-pluz/. Zo’n mooi voordeel bieden we ook aan voor pashouders van andere ledenverenigingen. Icare, Evean, Thebe en Vivium bijvoorbeeld. Kijk daarvoor op onze voordeelpagina.

Reacties zijn gesloten.