Ontzorgd Verhuizen in Heerenveen

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Heerenveen of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen.

Wij verhuizen niet alleen meubels en dozen. Wij verhuizen mensen. Dat levert u tijd en rust op om u met andere zaken bezig te houden.

Ontzorgd Verhuizen – dé verhuisregisseur voor senioren

Wat kunnen wij voor u doen?

Natuurlijk verhuizen wij uw meubilair professioneel. Dat doen we samen met de Erkende Verhuizer. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Maar bij een verhuizing komt veel meer kijken dan alleen meubels van A naar B verplaatsen. Denk aan inpakken, uitpakken, lampen ophangen, kasten inrichten, telefoon en televisie aansluiten… En wat dacht u van overtollig meubilair wegbrengen, uw oude woning opleveren, vloerbedekking verwijderen, schoonmaken, adreswijzigingen versturen en uw telefoon, tv en internet verhuizen?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U bepaalt wat u zelf doet en waarvoor u ons wilt inschakelen.

Met uw eigen verhuisregisseur als vast en vertrouwd aanspreekpunt loopt vervolgens alles op rolletjes. Van tevoren, tijdens en na de verhuizing regelt en coördineert hij alle verhuiszaken. Service van de zaak!

U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing.

Waarmee kunnen wij ú helpen?

Naast een professionele verhuizing kunnen wij u onder andere helpen met:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Leegruimen van uw woning
  • Schilderen, behangen of klussen
  • Opslaan van meubilair
  • Opleveren van uw woning
  • Adreswijzigingen versturen
  • Aansluiten tv, telefoon en internet

We zijn zeer tevreden over verhuisregisseur Tim; hij is rustig en luistert goed. We hadden er vertrouwen in dat hij het goed regelt (en zo is het ook gegaan). Het is mooi dat allerlei andere services geregeld kunnen worden, zo heeft de klusjesman voor ons e.e.a. gedaan. En handig dat extra diensten mogelijk zijn en dat jullie daarin flexibel zijn. Dit is een geruststellend idee in de hectische tijd van een verhuizing. Zeer flexibel ook met brengen en ophalen van verhuisdozen, heel fijn, want als de verhuizing klaar is, wil je de lege dozen ook weer snel weg hebben 😉 Kortom, wij zijn zeer tevreden.

De heer en mevrouw G. en B. Bakker

Seniorenverhuizing of verhuizen naar een zorginstelling - met hulp van verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen wordt het zorgeloos verhuizen

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Het liefst vertellen wij u hier meteen wat u voor onze verhuisservice betaalt. Maar verhuizen is maatwerk. Daarom bezoeken wij u eerst thuis om uw wensen en situatie door te nemen. Daarna ontvangt u een offerte die precies bij u past. Uiteraard zonder enige verplichting.

De kosten vallen reuze mee

Dat vinden de meeste klanten. Want verhuizen met Ontzorgd Verhuizen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan verhuizen met een normaal verhuisbedrijf. Ook onze aanvullende diensten zijn aantrekkelijk geprijsd.

En onze persoonlijke aanpak? Die is gewoon gratis. Neem dus gerust de proef op de som.