Verhuizen in Apeldoorn

Gaat u naar een andere woning, seniorenappartement of een zorginstelling in Apeldoorn verhuizen? Ontzorgd Verhuizen is dé verhuisregisseur voor senioren. Wij voeren seniorenverhuizingen, leegruimingen en zorgverhuizingen uit door heel Apeldoorn en de regio eromheen.

Wij verhuizen mensen

Ontzorgd Verhuizen is geen verhuisbedrijf zoals u dat gewend bent. Onze service is persoonlijk. Onze dienstverlening ongekend. Wij kunnen echt álles voor u doen. Tegen scherpe tarieven. Dat levert u rust en tijd op om leukere dingen in Apeldoorn te doen.

Maak kennis met Ontzorgd Verhuizen in Apeldoorn

Wij verhuizen niet alleen meubilair. Wij verhuizen mensen. Bij een verhuizing komt nu eenmaal veel meer kijken dan het overbrengen van bedden en kasten. Zeker als u wat ouder bent of zorg nodig heeft. Dat weten wij als geen ander. Daarom is persoonlijke aandacht voor ons vanzelfsprekend en kunt u kiezen uit een zeer uitgebreide verhuisservice.

Iedere klant heeft bij ons een vast aanspreekpunt, een eigen verhuisregisseur. Hij regelt uw verhuizing zoals ú die geregeld wilt hebben. Of u nu ver weg of juist dichtbij verhuist, of u een grote of juist een kleine verhuizing te wachten staat. U kunt altijd bij hem terecht met al uw vragen. Zo halen we verhuizen uit de stress-top-3!

Onze verhuisservice in de praktijk

Natuurlijk kunnen wij uw meubels en dozen vlot en vakkundig verhuizen naar uw nieuwe (zorg)appartement of woning in Apeldoorn of omgeving. Uw verhuisregisseur voert de verhuizing samen met een van de Erkende Verhuizers uit uw regio uit. Uw spullen zijn dus in goede handen. En is er haast bij de verhuizing? Dan kunnen wij vaak zelfs al binnen enkele dagen voor u aan de slag.

Als u wilt, kunnen wij u meer voor u doen dan verhuizen van uw meubels alleen.

Denk aan in- en uitpakken, meubels uit elkaar halen en weer in elkaar zetten, spullen opslaan of wegbrengen en lampen of schilderijen ophangen. Pakt u liever zelf in? Dan krijgt u onze handige inpaktips.

Ook voor behangen, schilderen en vloerbedekking, laminaat en gordijnen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een netwerk van specialisten uit Apeldoorn en omgeving die we snel (en vaak met korting) voor u kunnen inschakelen.

Moet uw woning worden schoongemaakt? Of uw oude woning worden opgeleverd aan de makelaar of verhuurder? Wij zorgen ervoor dat alles in orde is en geven meteen de meterstanden door.

Ook opzien tegen de administratieve rompslomp is niet nodig. Uw verhuisregisseur kan alle adreswijzigingen doorgeven en uw internet-, tv- en telefoonabonnement omzetten.

Wat kunnen wij voor ú doen? 

U ziet het, u hoeft echt niet alles zelf te doen. Aan u de keus! U kunt zelf de verhuizing samenstellen die past bij uw wensen, mogelijkheden en budget. Want bedenk: wij kunnen niet alleen alles voor u doen, maar ook onze tarieven zijn scherp en aantrekkelijk.

Waarom Ontzorgd Verhuizen?

  • U stelt zelf uw ideale verhuizing samen
  • Onze verhuisexperts weten wat er bij een (zorg)verhuizing komt kijken
  • Persoonlijke aandacht is voor ons vanzelfsprekend
  • U krijgt uw eigen verhuisregisseur die doet wat ú wilt
  • Onze tarieven zijn scherp en marktconform

Voor een verhuizing door ‘Ontzorgd Verhuizen’ hoef je je van tevoren en op de dag zelf géén zorgen te maken. Alles wordt voor je gedaan en alle huisraad komt keurig op de gewenste nieuwe plek te staan: boeken-, servies- en klerenkasten e.d. worden op het nieuwe adres nét zo ingericht als op het oude adres. Alsof er helemaal niet verhuisd is. Complimenten! Juist dat geeft ouderen een vertrouwd gevoel. Met name voor dementerende ouderen zijn herkenbaarheid en vertrouwdheid op hun nieuwe plek van groot belang. De verhuizing wordt van te voren vriendelijk doorgesproken en op de verhuisdag zelf wordt alles door het verhuisteam op rustige wijze ingepakt, ingeladen en naar het nieuwe adres gereden, uitgepakt, op de gewenste plek neergezet en weer ingericht. Alle complimenten aan de contactpersonen van dit bedrijf en aan het verhuisteam-van-de-dag. Zo wil ik zelf later ook wel verhuizen!

Mevrouw Y. Attema

Ontzorgd Verhuizen - verhuisbedrijf voor senioren. Onze persoonlijke service is gratis!

Kosten van Ontzorgd Verhuizen

Natuurlijk wilt u eerst weten wat onze verhuisservice kost voordat u beslist. dat vertellen we u dan ook graag. Dat doen we niet via internet, want een verhuizing is altijd maatwerk. De prijs hangt van allerlei factoren af. Bijvoorbeeld de hoeveelheid meubels, afstand tussen de oude en nieuwe woning, bereikbaarheid van de woningen en eventuele aanvullende werkzaamheden.

In plaats daarvan komen we graag bij u langs om te horen wat uw wensen zijn. Ook lopen we met u de woning door, om een beeld te krijgen van de werkzaamheden en situatie. U ontvangt dan een persoonlijke offerte van onze verhuisservice. Gratis en zonder verplichtingen.

Goed om te weten

Mocht u denken dat verhuizen met ons duur is, dan kunnen we u geruststellen. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten juist erg meevallen. Verhuizen met ons is qua prijs dan ook goed vergelijkbaar met die van een gewoon verhuisbedrijf. Ook onze aanvullende diensten zijn scherp geprijsd. En onze servicegerichte instelling en persoonlijke betrokkenheid? Die zijn helemaal gratis. Neem dus gerust de proef op de som.