Ontzorgd Verhuizen in Amsterdam

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Amsterdam of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen.

Wij verhuizen niet alleen dozen en meubels. Wij verhuizen mensen. Dat levert u tijd en rust op om u met andere zaken bezig te houden.

Ontzorgd Verhuizen – dé verhuisregisseur voor senioren

Wat kunnen wij voor u doen?

Natuurlijk verhuizen wij uw meubilair professioneel. Dat doen we samen met de Erkende Verhuizer. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Maar bij een verhuizing komt veel meer kijken dan alleen meubels van A naar B verplaatsen. Denk aan inpakken, uitpakken, lampen ophangen, kasten inrichten, telefoon en televisie aansluiten… En wat dacht u van overtollig meubilair wegbrengen, uw oude woning opleveren, vloerbedekking verwijderen, schoonmaken, adreswijzigingen versturen en uw telefoon, tv en internet verhuizen?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U bepaalt wat u zelf doet en waarvoor u ons wilt inschakelen.

Met uw eigen verhuisregisseur als vast en vertrouwd aanspreekpunt loopt vervolgens alles op rolletjes. Van tevoren, tijdens en na de verhuizing regelt en coördineert hij alle verhuiszaken. Service van de zaak!

U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing.

Waarmee kunnen wij ú helpen?

Naast een professionele verhuizing kunnen wij u onder andere helpen met:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Leegruimen van uw woning
  • Schilderen, behangen of klussen
  • Opslaan van meubilair
  • Opleveren van uw woning
  • Adreswijzigingen versturen
  • Aansluiten tv, telefoon en internet

Onze verhuisregisseur Tim heeft het echt fantastisch gedaan. Niet alleen door alles te regelen voor de verhuizing van mijn moeder, maar vooral door de manier waarop hij dat deed. Heel attent, af en toe een grapje of een lieve opmerking waardoor hij zorgde voor een goede sfeer. Dat was ook voor ons als kinderen heel fijn in deze toch wel zware tijd.

Mevrouw Rienks

Seniorenverhuizing of verhuizen naar een zorginstelling - met hulp van verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen wordt het zorgeloos verhuizen

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Het liefst vertellen wij u hier meteen wat u voor onze verhuisservice betaalt. Maar verhuizen is maatwerk. Daarom bezoeken wij u eerst thuis om uw wensen en situatie door te nemen. Daarna ontvangt u een offerte die precies bij u past. Uiteraard zonder enige verplichting.

De kosten vallen reuze mee

Dat vinden de meeste klanten. Want verhuizen met Ontzorgd Verhuizen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan verhuizen met een normaal verhuisbedrijf. Ook onze aanvullende diensten zijn aantrekkelijk geprijsd.

En onze persoonlijke aanpak? Die is gewoon gratis. Neem dus gerust de proef op de som.