Ontzorgd Verhuizen in Flevoland

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Flevoland? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen.

Wij verhuizen namelijk niet alleen meubels en dozen. Wij verhuizen mensen. Dat levert u tijd en rust op om u met andere zaken bezig te houden.

Ontzorgd Verhuizen – dé verhuisregisseur voor senioren

Niets dan lof voor Ontzorgd Verhuizen!!! Wij zijn verhuisd omdat wij dichterbij de kinderen en kleinkinderen wilden wonen. Van een vrijstaande woning naar een appartement 200 kilometer verderop. Een hele operatie, waar wij echt hulp bij nodig hadden. Op de 1e verhuisdag heeft de verhuisploeg alles ingepakt en ingeladen. De 2e dag zijn we verhuisd. Na de verhuizing is onze oude woning schoongemaakt. Onze verhuisregisseur heeft de hele verhuizing georganiseerd. Hij was zelf overal bij en heeft ook geregeld dat onze telefoon, tv en internet op ons nieuwe adres werkten. Perfect, het kon niet beter.

Meneer en mevrouw Besselse

Seniorenverhuizing of verhuizen naar een zorginstelling - met hulp van verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen wordt het zorgeloos verhuizen

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Het liefst vertellen wij u hier meteen wat u voor onze verhuisservice betaalt. Maar verhuizen is maatwerk. Daarom bezoeken wij u eerst thuis om uw wensen en situatie door te nemen. Daarna ontvangt u een offerte die precies bij u past. Uiteraard zonder enige verplichting.

De kosten vallen reuze mee

Dat vinden de meeste klanten. Want verhuizen met Ontzorgd Verhuizen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan verhuizen met een normaal verhuisbedrijf. Ook onze aanvullende diensten zijn aantrekkelijk geprijsd.

En onze persoonlijke aanpak? Die is gewoon gratis. Neem dus gerust de proef op de som.