Verhuizen en corona

Wilt u verhuizen tijdens de coronacrisis? Dan kan dat gewoon. Samen zorgen we ervoor dat uw verhuizing veilig verloopt.

Een seniorenverhuizing tijdens de coronacrisis 

Wij verhuizen mensen. Het spreekt daarom voor zich dat wij ons houden aan alle maatregelen. Tijdens corona blijven wij daarom alleen figuurlijk dichtbij u. Hoe pakken we een verhuizing tijdens corona aan?

Stap 1: We maken (virtueel) kennis

U belt of mailt ons om een afspraak te maken voor een huisbezoek. U kunt gerust zijn: er komt altijd iemand op bezoek zonder klachten. Voelt u zich er toch onprettig bij? Laat uzelf dan vervangen door iemand anders die goed op de hoogte is van uw verhuiswensen. Als u ons liever helemaal niet thuis ontvangt, maken we een virtuele afspraak. Bijvoorbeeld via Facetime of Skype. Bent u daar niet handig in? Vraag dan een derde om u te helpen. Het gaat erom dat wij u kunnen spreken om uw verhuiswensen te horen en om zoveel mogelijk informatie te verzamelen over uw woonsituatie.

Stap 2: U ontvangt een vrijblijvende offerte

U ontvangt een duidelijke offerte met alle besproken werkzaamheden en kosten. Onze offerte is makkelijk leesbaar en er staan geen kleine lettertjes in. Gaat u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag.

Stap 3: De voorbereiding

Zowel u als wij kunnen nu beginnen met de voorbereidingen. Gaat u zelf inpakken? Dan bezorgen wij de dozen, stickers en inpakpapier. Uw verhuisregisseur bereidt ondertussen de verhuisdag voor en voert eventuele ander verhuiswerkzaamheden voor u uit, bijvoorbeeld de adreswijzigingen. Heeft u vragen? Dan is hij er voor u. Ook ’s avonds of in het weekend.

Stap 4: De verhuisdag

Op de verhuisdag ontvangt u uw verhuisregisseur in uw woning. Hij maakt samen met u een laatste rondje door uw woning om voor de laatste keer te checken wat er moet gebeuren. Dan bent u klaar! U kunt alvast naar uw nieuwe adres of bijvoorbeeld naar familie gaan. Pas dan komt de rest van de verhuisploeg binnen en gaan zij aan het werk. Uw verhuisregisseur belt u als alle meubels en dozen (al dan niet uitgepakt) op de juiste plek in uw nieuwe woning staan.

Stap 5: Laatste contact

Na de verhuizing horen we graag van u of alles naar wens is. Heeft u zelf de dozen uitgepakt? Dan komen we die op afspraak weer ophalen.

U ziet: veilig verhuizen tijdens corona kan gewoon. Vraag dus gerust een offerte aan of bel ons op 085-041 01 01. Ook als u meer vragen heeft.

Reacties zijn gesloten.