Verhuisdiensten ná de verhuizing: leegruimen

Als u bent verhuisd, wachten er vaak nog afrondende werkzaamheden in uw oude woning. Denk aan het afvoeren van overtollig meubilair. Ook daarvoor kunnen senioren bij ons terecht.

Leegruimen: afvoeren van overtollig meubilair

Verhuizen is bij uitstek een moment om de inboedel eens flink te sorteren: wat wil ik houden en wat kan weg? Dat veel mensen dat inderdaad doen, blijkt uit het nieuwe werkwoord ‘ontspullen’. Dat is inmiddels behoorlijk ingeburgerd. Daarnaast is het vaak zo dat niet alles mee kan, simpelweg omdat de nieuwe woning kleiner is dan de oude. Dat komt vaak voor bij senioren die gaan verhuizen naar een appartement.

Doet u het zelf?

De dozen op zolder komt de kringloopwinkel er echt niet vanaf halen. Die oude bank en kast willen ze niet hebben. U kunt het werk natuurlijk zelf doen door de meubels in een gehuurde aanhanger of busje te sjouwen en ermee naar een kringloopwinkel en de gemeentelijke stortplaats te rijden.

Of schakelt u ons in?

U kunt het ons ook laten doen. Dan gaan we ‘leegruimen’, zoals wij dat noemen. Soms kan dat meteen op de verhuisdag, soms komen we ervoor terug. We laden alles wat weg kan vlot in de verhuiswagen en brengen dat naar de kringloopwinkel in de buurt. Zij zoeken alles uit wat ze willen hebben. De rest brengen wij naar de Milieustraat. Zo bent u zelf van al het gedoe af.

Netjes achterlaten

Als wij een leegruiming doen, vegen we de vloeren van oude woning netjes aan of halen er even een stofzuiger over. Service van de zaak!

Verhuisregisseur Tim stofzuigt de woning nadat het overtollig meubilair is weggebracht

Reacties zijn gesloten.