Seniorenverhuizingen met voordeel via Van Wijnen

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Wilt u een verhuizing die op rolletjes loopt? Schakel dan Ontzorgd Verhuizen in. Als relatie van Van Wijnen geniet u bovendien van aantrekkelijke extra’s.

Ontzorgd Verhuizen is dé specialist in seniorenverhuizingen in Nederland. Niet alleen omdat wij echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop wij dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor u maken. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten.

De verhuizing zelf

Wij verhuizen uw spullen en meubilair samen met de Erkende Verhuizer uit uw regio. Kwaliteit is dus gegarandeerd en uw spullen zijn allrisk verzekerd. Ook kunnen wij u op de verhuisdag helpen met inpakken, uitpakken en inrichten en meubels de- en monteren.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen, en dergelijke. En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Verhuisadministratie

Wij kunnen u daarnaast helpen met alle administratieve rompslomp bij uw verhuizing. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties en het doorgeven van meterstanden.

Voordeel voor kopers van Van Wijnen

U krijgt € 75,00 korting op uw verhuisprijs én wij zorgen er gratis voor dat uw tv-, telefoon- en internetabonnement aangesloten wordt op uw nieuwe adres. U kunt dus meteen weer bellen, tv kijken en internetten. En wilt u zelf uw losse spullen in- of uitpakken? Dan kunt u gratis onze verhuisdozen, stickers en inpakpapier gebruiken.

We zijn zeer tevreden over verhuisregisseur Tim; hij is rustig en luistert goed. We hadden er vertrouwen in dat hij het goed regelt (en zo is het ook gegaan). Het is mooi dat allerlei andere services geregeld kunnen worden, zo heeft de klusjesman voor ons e.e.a. gedaan. En handig dat extra diensten mogelijk zijn en dat jullie daarin flexibel zijn. Dit is een geruststellend idee in de hectische tijd van een verhuizing. Zeer flexibel ook met brengen en ophalen van verhuisdozen, heel fijn, want als de verhuizing klaar is, wil je de lege dozen ook weer snel weg hebben 😉 Kortom, wij zijn zeer tevreden.

De heer en mevrouw G. en B. Bakker

Seniorenverhuizing of verhuizen naar een zorginstelling - met hulp van verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen wordt het zorgeloos verhuizen

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Maar liefst 80% van onze klanten geeft aan dat de kosten van onze seniorenverhuizingen erg meevallen. Onze tarieven zijn namelijk heel gangbaar.

Daarnaast krijgt u een eigen verhuisregisseur. Dat is uw vaste aanspreekpunt die uw verhuizing regelt en begeleidt. Helemaal volgens úw wensen. Hij is er voor u en neemt de tijd voor u. Gewoon als service van de zaak.

Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte met Van Wijnen-voordeel aan.