Tarieven

Natuurlijk wilt u van tevoren weten wat u betaalt voor uw verhuizing met ons. Wees alvast gerust: u krijgt waar voor uw geld. Uw verhuizing wordt professioneel én persoonlijk en uitgevoerd voor een gunstige prijs.

Kort geleden zijn mijn ouders verhuisd. De kosten vielen heel erg mee. We hebben Ontzorgd Verhuizen daarom naast de verhuizing van de inboedel ook de abonnementen van televisie, telefoon en internet laten meeverhuizen naar hun nieuwe adres. Dat scheelde ons weer een hoop gedoe. Toen we hoorden dat je via hen ook met korting vloerbedekking en gordijnen kon uitzoeken, hebben we dat ook meteen laten regelen. Echt een service!

De heer Van Aalten

Ontzorgd Verhuizen is betaalbaar
Verhuisregisseur Tim in gesprek met mevrouw Wiersma

Tarieven: onze aanpak

Er zijn websites waarop u een aantal gegevens over uw verhuizing kunt invullen, waarna er een verhuisprijs uitrolt. Zo werken wij niet. Voor een verhuisprijs waar u van op aan kunt, is meer nodig. Een vlekkeloze verhuizing begint met een grondige voorbereiding.

Stap 1: een kennismakingsgesprek

Wij komen altijd zelf bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Niet alleen om uw het juiste verhuistarief te bepalen, maar ook om al uw wensen te horen. En natuurlijk zijn al uw vragen zijn welkom. Wij nemen rustig de tijd voor u, omdat wij willen dat u zich meteen echt ontzorgd voelt. Het gesprek kost niets en verplicht u tot niets.

Stap 2: uw verhuisprijs

Uw verhuisprijs rekenen wij uit op basis van het aantal uren dat nodig is om uw verhuizing vlot en veilig uit te voeren. Onze verhuisregisseur berekent deze uren. Daarom loopt hij tijdens zijn bezoek een rondje door uw woning. Daarbij let hij op ontzettend veel zaken. Het volume van uw inboedel, kostbare of grote meubels waarvoor speciale aandacht nodig is, de toegankelijkheid en indeling van uw woning.

Hij weet daarna precies hoe groot de verhuisploeg en de verhuiswagen moeten zijn, welke materialen hij nodig heeft en hoeveel uur uw verhuizing in beslag neemt.

Stap 3: een persoonlijke offerte

Na het gesprek – en soms al tijdens – ontvangt u uw offerte. Helemaal afgestemd op uw wensen en situatie. U vindt er alles wat wij hebben besproken duidelijk in terug. Uit onderzoek onder onze klanten blijkt dat maar liefst 80% hun verhuisprijs vindt meevallen.

Ook de tarieven van onze aanvullende diensten, zoals het versturen van adreswijzigingen, leegruimen van uw oude woning of verwijderen van oude vloerbedekking, zijn vriendelijk en gangbaar.

Goed om te weten: de offerte verplicht u tot niets. Pas als u ermee akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag. Neem dus zonder risico de proef op de som.

Waar u op kunt rekenen

  • Onze persoonlijke aandacht is gratis
  • U weet vooraf precies waar u aan toe bent
  • U bepaalt zelf waar u ons voor inschakelt
  • Onze tarieven zijn heel gangbaar
  • Bij ons geldt: afspraak = afspraak

Voor mij was het belangrijk dat jullie specifiek voor oudere mensen werken. Goede communicatie, snel, professioneel, afspraken goed nakomend betreft zowel de regisseur als het verhuisteam. Nog korting gekregen omdat we geholpen hebben met uitpakken, dat waarderen we ook! Een verhuisbedrijf waarop je kunt vertrouwen.

De heer T. Visser

Korting op uw verhuisprijs?

Mogelijk heeft u recht op korting bij ons. Neem gerust even een kijkje op onze kortingspagina.