De stoel van mevrouw Bijlsma

Kort geleden werden we gebeld door meneer en mevrouw Bruinsma, familie en de mantelzorgers van mevrouw Bijlsma. Zij ging verhuizen naar een een woonzorgcentrum. Ze hadden zelf al het een en ander gedaan voor de verhuizing van de grote eengezinswoning naar het (veel) kleinere zorgappartement. Alleen… de verhuizing had toch iets meer voeten in de aarde dan ze hadden verwacht. Of wij konden helpen?

Met alle plezier! De verhuizing verliep daarna vlot. De Bruinsma’s sorteerden de spullen: wat gaat naar mevrouw Bijlsma en wat krijgt een andere bestemming? Wij zorgden ervoor dat alles op de goede plek terechtkwam. Van veel spullen moest afscheid worden genomen, omdat die niet in het nieuwe appartement pasten of omdat mevrouw Bijlsma ze niet meer nodig had. Deze meubels brachten we naar de kringloopwinkel. Ook zorgden we ervoor dat de woning en de tuin leeg, netjes en schoon waren, zodat die konden worden opgeleverd aan de verhuurder. So far, so good.

Toch bleek er een probleem te zijn…. We hadden een bepaalde stoel afgeleverd bij de kringloopwinkel. Maar dat bleek een dag later toch écht niet de bedoeling te zijn! Mevrouw Bijlsma was namelijk erg aan deze bewuste stoel gehecht, omdat die van haar overleden vriend was geweest. Ze wilde hem graag terug. Wat nu?

Geen paniek. Verhuisregisseurs Marc en Tim reden op hun vrije zaterdag meteen naar de kringloopwinkel – gelukkig was de stoel nog niet weg! – en brachten hem alsnog bij een stralende mevrouw Bijlsma in haar nieuwe appartement.

Service van de zaak natuurlijk. Want hoe kun je mevrouw Bijlsma nu iets weigeren? 

Mevrouw weer in haar favoriete stoel dankzij Ontzorgd verhuizen

We wensen mevrouw Bijlsma nog veel gelukkige en gezonde jaren mét haar favoriete stoel!

Reacties zijn gesloten.