Seniorenverhuizingen met Zilverkorting

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Zoekt u een verhuisbedrijf dat ervoor zorgt dat uw seniorenverhuizing op rolletjes loopt? Dan is Ontzorgd Verhuizen de oplossing.

Wij zijn dé specialist in seniorenverhuizingen in Nederland. Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop wij dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo makkelijk mogelijk voor u maken. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten met 2 Zilverkorting-voordelen.

De verhuizing zelf

Wij verhuizen uw spullen en meubilair samen met de Erkende Verhuizer uit uw regio. Kwaliteit is dus gegarandeerd en uw spullen zijn allrisk verzekerd. Ook kunnen wij u op de verhuisdag helpen met inpakken, uitpakken en inrichten en meubels de- en monteren.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen, en dergelijke. En wat dacht u van het schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning aan de verhuurder? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Verhuisadministratie

Wij kunnen u helpen met alle administratieve rompslomp bij uw verhuizing. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties en doorgeven van meterstanden.

Zilverkorting

U krijgt € 75,00 korting op uw verhuisprijs én zorgen wij er gratis voor dat uw tv-, telefoon- en internetabonnement aangesloten wordt op uw nieuwe adres. U kunt dus meteen weer bellen, tv kijken en internetten.

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee. Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

Seniorenverhuizing of verhuizen naar een zorginstelling - met hulp van verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen wordt het zorgeloos verhuizen

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Maar liefst 80% van onze klanten geeft aan dat de kosten van onze seniorenverhuizingen erg meevallen. Onze tarieven zijn namelijk heel gangbaar.

Als service van de zaak krijgt u bovendien uw eigen verhuisregisseur. Dat is uw vaste aanspreekpunt die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte met Zilverkorting aan.