Samenwerking ANBO en Ontzorgd Verhuizen

ANBO is dé belangenbehartiger voor senioren als het gaat om inkomen, gezondheid en wonen. De bond is er voor informatie, advies, hulp, service en voordeel. De organisatie zocht de samenwerking met Ontzorgd Verhuizen op.

Veel senioren ervaren een verhuizing als stressvolle gebeurtenis. Soms zelfs zo erg, dat de beslissing om te verhuizen wordt uitgesteld. De ANBO krijgt er dan ook veel vragen over. Hoe pak je een verhuizing aan? Waar moet ik allemaal aan denken? Is er een partij die mij kan helpen? De behoefte aan informatie en hulp is groot. Reden voor de ANBO om contact met ons te zoeken.

Als gespecialiseerd verhuisbedrijf helpen wij de verhuizingen van senioren zo makkelijk mogelijk te maken. Op de manier die past bij hun levensstijl en gezondheid. Ook wij zijn er om ze in die situatie te voorzien van informatie, advies en alle praktische hulp die ze nodig hebben. Je kunt ons dus gerust dé belangenbehartiger van senioren-die-verhuizen kunnen noemen. Juist daarom stonden wij op het wensenlijstje van de ANBO.

Jullie bieden meer dan een gewoon verhuisbedrijf. Niet alleen omdat jullie alle praktische verhuiswerkzaamheden kunnen doen. Ook de persoonlijke aanpak geeft veel leden het vertrouwen om een verhuizing door te zetten.”

Jullie bieden meer dan een gewoon verhuisbedrijf

De samenwerking betekent voor ANBO-leden dat zij € 75,00 korting op hun verhuisprijs krijgen. Bovendien kunnen zij gratis verhuisdozen gebruiken én zorgen wij als service van de zaak voor de verhuizing van hun telefoon-, tv- en internetabonnement.

Wilt u meer weten over deze samenwerking? Bekijk dan hier de ledenpagina van de ANBO over Ontzorgd Verhuizen. Wilt u liever iemand van Ontzorgd Verhuizen spreken of een offerte aanvragen? Bel dan 085 – 041 01 01 of vraag hier een offerte met ANBO-voordeel aan.

Reacties zijn gesloten.