Menu

"Ik heb in mijn loopbaan als zorgmanager meerdere verhuizingen van cliënten georganiseerd. In april 2021 heb ik dat samen met Ontzorgd Verhuizen gedaan en dat was werkelijk een verademing. Onze verhuisregisseur heeft mij in de communicatie met cliënten en hun naasten ontzettend veel werk uit handen genomen. In de lastige tijd van corona was het niet mogelijk om informatiebijeenkomsten te…"

— Ilse Mellema, zorgmanager

"De goede website en heldere informatie vielen mij op. Zo was het ook in het echt: zeer goed. Bijzonder nette medewerkers, discrete opstelling, geen gedoe. Een bedrijf dat zich aan de gemaakte afspraken houdt."

— De heer J. Rieuwerts

"Ontzorgd Verhuizen heeft mijn moeder verhuisd. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Bij zo’n verhuizing komt heel wat kijken, maar ik ben op alle punten waar ik hun hulp heb ingeschakeld, daadwerkelijk volledig ontzorgd. Mijn moeder was heel blij met de verhuizing zelf en de woningbouwvereniging had zelden zo’n keurig opgeleverde woning aangetroffen. Het enige leerpunt voor mij:…"

— Rob Neeter

"Jullie werden ons aangeraden door een familie die eerder naar volle tevredenheid met jullie verhuisd waren. In zeer korte tijd hebben we 2 x jullie hulp in moeten roepen, eerst voor de verhuizing (met haken en ogen door de situatie binnen de zorginstelling). Kort daarna voor de ontruiming vanwege het overlijden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening en het…"

— Ans Tjoelker-Arendz

"Ik heb Ontzorgd Verhuizen gevraagd voor de ontruiming van het appartement van mijn moeder na haar overlijden. Het is een perfecte service; half woord is genoeg, prettige begeleiding."

— Willeke Kruizinga

"Wij zijn heel erg tevreden. Al bij het offertebezoek kreeg ik een goed gevoel. Begrip dat het lastig is na het overlijden van mijn moeder. Fijn dat de bruikbare spullen naar goede doelen gaan. Bij de verhuisdag is er hartstikke goed met de spullen omgegaan en na afloop spraken jullie mensen uit dat ze het waardeerden dat ze een inkijkje…"

— Monique Nijenhuis

"Persoonlijk contact en neemt stress en spanning totaal weg door geruststelling en duidelijke tips en trucs. Super service en fijne begeleiding. En gratis een heerlijke maaltijd!"

— De heer R. Slof

"Voor mij was het belangrijk dat jullie specifiek voor oudere mensen werken. Goede communicatie, snel, professioneel, afspraken goed nakomend betreft zowel de regisseur als het verhuisteam. Nog korting gekregen omdat we geholpen hebben met uitpakken, dat waarderen we ook! Een verhuisbedrijf waarop je kunt vertrouwen."

— De heer T. Visser

"Alles verliep heel soepel, al die spulletjes zonder wanklank zeer zorgvuldig en snel ingepakt. Het leek bijna of ik heel weinig had, zo snel ging alles. Het neerzetten en aansluiten in mijn nieuwe appartement was ook prima… Niets dan lof! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het in zijn hoofd haalt om te verhuizen…Het is echt ontzorgd. Tim…"

— Mevrouw T. Mesman-Schultz

"Echt geweldig de verhuisregisser had een luisterend oor dat vond ik mooi, heb zoveel meegemaakt afgelopen jaar. Betrouwbaar en alles goed georganiseerd. Over de verhuizers meer dan lof ze waren rustig geen gehaast en zonder beschadigingen. Top."

— Mevrouw B. Bos

"Ik heb u al aangeraden aan anderen. Zeker voor senioren waarbij toch vaak alles op korte termijn geregeld moet worden wegens afnemende gezondheid. Ons viel het prettige contact op met de verhuisregisseur. En een groot voordeel is dat alle wensen bespreekbaar zijn. We stonden niet voor verrassingen en het contact met de verhuizers verliep prettig en er werd snel maar…"

— Conny Brouwer

"We zijn zeer tevreden over verhuisregisseur Tim; hij is rustig en luistert goed. We hadden er vertrouwen in dat hij het goed regelt (en zo is het ook gegaan). Het is mooi dat allerlei andere services geregeld kunnen worden, zo heeft de klusjesman voor ons e.e.a. gedaan. En handig dat extra diensten mogelijk zijn en dat jullie daarin flexibel zijn.…"

— De heer en mevrouw G. en B. Bakker

Bel ons (085) 041 01 01
Bel ons (085) 041 01 01