Menu

"Persoonlijk contact en neemt stress en spanning totaal weg door geruststelling en duidelijke tips en trucs. Super service en fijne begeleiding. En gratis een heerlijke maaltijd!"

— De heer R. Slof

"Voor mij was het belangrijk dat jullie specifiek voor oudere mensen werken. Goede communicatie, snel, professioneel, afspraken goed nakomend betreft zowel de regisseur als het verhuisteam. Nog korting gekregen omdat we geholpen hebben met uitpakken, dat waarderen we ook! Een verhuisbedrijf waarop je kunt vertrouwen."

— De heer T. Visser

"Alles verliep heel soepel, al die spulletjes zonder wanklank zeer zorgvuldig en snel ingepakt. Het leek bijna of ik heel weining had, zo snel ging alles. Het neerzetten en aansluiten in mijn nieuwe appartement was ook prima… niets dan lof! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het in zijn hoofd haalt om te verhuizen…het is echt ontzorgd. Tim…"

— Mevrouw T. Mesman-Schultz

"Echt geweldig de verhuisregisser had een luisterend oor dat vond ik mooi, heb zoveel meegemaakt afgelopen jaar. Betrouwbaar en alles goed georganiseerd. Over de verhuizers meer dan lof ze waren rustig geen gehaast en zonder beschadigingen. Top."

— Mevrouw B. Bos

"Ik heb u al aangeraden aan anderen. Zeker voor senioren waarbij toch vaak alles op korte termijn geregeld moet worden wegens afnemende gezondheid. Ons viel het prettige contact op met de verhuisregisseur. En een groot voordeel is dat alle wensen bespreekbaar zijn. We stonden niet voor verrassingen en het contact met de verhuizers verliep prettig en er werd snel maar…"

— Conny Brouwer

"We zijn zeer tevreden over verhuisregisseur Tim; hij is rustig en luistert goed. We hadden er vertrouwen in dat hij het goed regelt (en zo is het ook gegaan). Het is mooi dat allerlei andere services geregeld kunnen worden, zo heeft de klusjesman voor ons e.e.a. gedaan. En handig dat extra diensten mogelijk zijn en dat jullie daarin flexibel zijn.…"

— De heer en mevrouw G. en B. Bakker

"Ik heb Ontzorgd Verhuizen ingeschakeld voor de verhuizing van een oudere dame. Verhuisregisseur Marc was in één woord geweldig! Hij heeft een goed en compleet overzicht en is een zeer prettig persoon in de omgang. Communicatie was helemaal top. Heeft mij gerustgesteld toen ik lichtelijk in paniek raakte. Oude woning was groter dan de nieuwe, dus niet alles kon mee.…"

— Mevrouw D. Basten

"Alles was bespreekbaar tot op het laatste moment. Heerlijk. Alles kreeg ook de plaats die wij hadden bedacht. De verhuisservice omvatte ook de aansluiting van de KPN. Ook vooraf werd veel overlegd o.a. over de verhuisdozen, het weghalen van de plafondlampen, de dingen die achterbleven. Wij zijn prima geholpen door Ontzorgd Verhuizen, een organisatie die ook wordt aangeraden door onze…"

— John en Anjo Voortman

"Erg gemakkelijk om te bereiken en voelde me ook begrepen. Ook via het algemene nummer goed bereikbaar en hulpvaardig te woord gestaan. Attent op kleine dingen (bijv. witte pet van overleden vader die op de kapstok ligt en echt mee moet). Zowel bij de eerste afspraak als bij het verhuizen keurig op tijd aanwezig. De verhuizing is prima verlopen heb…"

— Mevrouw Schaafsma

"Wij hebben de verhuizing en de verhuisregisseur zeer positief ervaren! Vriendelijk, vrolijk, correct en volledig. We konden vragen en aangeven wat we maar wilden. Er werd zeer correct met de spullen omgegaan. Voorzichtig, goed verpakt. Waar wij zelf wel enige spanning ervoeren, was dat bij de verhuizers totaal niet aan de orde. Zij waren zelf heel rustig en deden er alles…"

— Mevrouw Terpstra

"Wij hebben Ontzorgd Verhuizen als familie ingeschakeld voor het gemak en omdat wij via via al over hen gehoord hadden. De verhuisregisseur was vriendelijk, duidelijk en communicatief goed. Je kunt duidelijk zien dat ze ervaren zijn en weten hoe het werkt in een omgeving van ouderenzorg. Ik raad ze zeker aan, ze willen en kunnen u op een nette manier…"

— De heer M. Jongschaap

"Ontzorgd Verhuizen heeft alles goed gecoördineerd. Stond ons heel goed bij en was goed bereid en bereikbaar voor de ditjes en datjes die opeens op je pad komen. De verhuizing ging heel vlot en gemoedelijk allemaal. Zo verhuizen is toch heel fijn en achteraf gezien de beste beslissing die je kunt nemen. Nogmaals dank aan het hele team."

— Mevrouw M. van Zwol (Leeuwarden)

Bel ons (085) 041 01 01
Bel ons (085) 041 01 01