Menu

"Wij hebben de verhuizing en de verhuisregisseur zeer positief ervaren! Vriendelijk, vrolijk, correct en volledig. We konden vragen en aangeven wat we maar wilden. Er werd zeer correct met de spullen omgegaan. Voorzichtig, goed verpakt. Waar wij zelf wel enige spanning ervoeren, was dat bij de verhuizers totaal niet aan de orde. Zij waren zelf heel rustig en deden er alles…"

— Mevrouw Terpstra (Goutum)

"Wij hebben Ontzorgd Verhuizen als familie ingeschakeld voor het gemak en omdat wij via via al over hen gehoord hadden. De verhuisregisseur was vriendelijk, duidelijk en communicatief goed. Je kunt duidelijk zien dat ze ervaren zijn en weten hoe het werkt in een omgeving van ouderenzorg. Ik raad ze zeker aan, ze willen en kunnen u op een nette manier…"

— De heer M. Jongschaap

"Ontzorgd Verhuizen heeft alles goed gecoördineerd. Stond ons heel goed bij en was goed bereid en bereikbaar voor de ditjes en datjes die opeens op je pad komen. De verhuizing ging heel vlot en gemoedelijk allemaal. Zo verhuizen is toch heel fijn en achteraf gezien de beste beslissing die je kunt nemen. Nogmaals dank aan het hele team."

— Mevrouw M. van Zwol (Leeuwarden)

"Alles helemaal top! Niks meer aan doen! Ik raad jullie absoluut aan. Jullie doen wat jullie beloven! Echt ontzorgd verhuisd!"

— Mevrouw M. de Graaf, Leeuwarden

"Voor een verhuizing door ‘Ontzorgd Verhuizen’ hoef je je van tevoren en op de dag zelf géén zorgen te maken. Alles wordt voor je gedaan en alle huisraad komt keurig op de gewenste nieuwe plek te staan: boeken-, servies- en klerenkasten e.d. worden op het nieuwe adres nét zo ingericht als op het oude adres. Alsof er helemaal niet verhuisd…"

— Mevrouw Y. Attema, Apeldoorn

"Inventarisatie, voorafgaand aan de verhuizing, verliep op een prettige wijze. De offerte was duidelijk/concreet en riep geen verdere vragen op. De uitvoering van het team (Tim, Marlon en Dennis), gebeurde uiterst professioneel. Kortom een verhuizing, waar we aanvankelijk tegenop zagen, is op een ontspannen wijze naar tevredenheid uitgevoerd."

— De heer E. Klaassen, Heerhugowaard

"Wij hebben Ontzorgd Verhuizen ingeschakeld voor de verhuizing van onze zoon van Assen naar Gouda omdat wij een zeer betrouwbare indruk van dit verhuisbedrijf hadden gekregen. Wij beoordelen hen dan ook als zeer goed. Alles was perfect geregeld! Zodra er ergens over een verhuizing wordt gesproken, zullen wij deze puike ervaring met anderen delen."

— Familie Albers (Assen)

"Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En…"

— Meneer en mevrouw Meertens (Heemstede)

"Mijn moeder moest verhuizen naar een zorgappartement. Als kinderen stonden we voor een enorme klus. Het ging niet alleen om de verhuizing maar ook het leegmaken van het ouderlijk huis. Wat er daar allemaal wel niet aan spullen tevoorschijn kwam! Ontzorgd Verhuizen heeft alles tot in de puntjes geregeld. Mijn moeder kon tot de verhuisdag gewoon rustig in haar huis…"

— Mevrouw Laar (Wolvega)

"Wij zijn wat ouder en wilden verhuizen naar een aanleunwoning. Maar mijn vrouw is slecht ter been en ik kan ook niet alles meer zelf.  De kinderen konden wel helpen, maar die hebben het druk. Mijn vrouw had er slapeloze nachten van. Toen jullie waren geweest, waren we gerustgesteld. Het was fijn dat het allemaal veel rustiger verliep dan we…"

— Meneer Hollema (Bolsward)

"Wij hadden onze woning in april verkocht maar konden pas in september in ons nieuwe appartement. Wij konden gelukkig tijdelijk in een vakantiehuisje wonen. We waren al bezig met het huren van een opslagbox toen een kennis ons op Ontzorgd Verhuizen wees. Dat was echt een uitkomst. Zij hebben onze spullen ingepakt en opgeslagen en in september alles weer terug…"

— De heer en mevrouw Van Rooijen (Franeker)

"De verhuizing van mijn ouders verliep buitengewoon prettig. De rustige benadering, zorg voor de spullen en goed overleg vielen mij op. De verhuisregisseur is een prettig persoon om mee te werken. Hij stuurt de verhuizers goed aan en overlegt waar nodig. Ik beveel jullie absoluut aan. je bent letterlijk ‘ontzorgd!’"

— Mevrouw Toor (Steenwijk)

Bel ons (085) 041 01 01
Bel ons (085) 041 01 01