Menu

"Ik heb u al aangeraden aan anderen. Zeker voor senioren waarbij toch vaak alles op korte termijn geregeld moet worden wegens afnemende gezondheid. Ons viel het prettige contact op met de verhuisregisseur. En een groot voordeel is dat alle wensen bespreekbaar zijn. We stonden niet voor verrassingen en het contact met de verhuizers verliep prettig en er werd snel maar…"

— Conny Brouwer

"We zijn zeer tevreden over verhuisregisseur Tim; hij is rustig en luistert goed. We hadden er vertrouwen in dat hij het goed regelt (en zo is het ook gegaan). Het is mooi dat allerlei andere services geregeld kunnen worden, zo heeft de klusjesman voor ons e.e.a. gedaan. En handig dat extra diensten mogelijk zijn en dat jullie daarin flexibel zijn.…"

— De heer en mevrouw G. en B. Bakker

"Ik heb Ontzorgd Verhuizen ingeschakeld voor de verhuizing van een oudere dame. Verhuisregisseur Marc was in één woord geweldig! Hij heeft een goed en compleet overzicht en is een zeer prettig persoon in de omgang. Communicatie was helemaal top. Heeft mij gerustgesteld toen ik lichtelijk in paniek raakte. Oude woning was groter dan de nieuwe, dus niet alles kon mee.…"

— Mevrouw D. Basten, Zoetermeer

"Alles was bespreekbaar tot op het laatste moment. Heerlijk. Alles kreeg ook de plaats die wij hadden bedacht. De verhuisservice omvatte ook de aansluiting van de KPN. Ook vooraf werd veel overlegd o.a. over de verhuisdozen, het weghalen van de plafondlampen, de dingen die achterbleven. Wij zijn prima geholpen door Ontzorgd Verhuizen, een organisatie die ook wordt aangeraden door onze…"

— John en Anjo Voortman (Ede)

"Erg gemakkelijk om te bereiken en voelde me ook begrepen. Ook via het algemene nummer goed bereikbaar en hulpvaardig te woord gestaan. Attent op kleine dingen (bijv. witte pet van overleden vader die op de kapstok ligt en echt mee moet). Zowel bij de eerste afspraak als bij het verhuizen keurig op tijd aanwezig. De verhuizing is prima verlopen heb…"

— Mevrouw Schaafsma (Zeist)

"Wij hebben de verhuizing en de verhuisregisseur zeer positief ervaren! Vriendelijk, vrolijk, correct en volledig. We konden vragen en aangeven wat we maar wilden. Er werd zeer correct met de spullen omgegaan. Voorzichtig, goed verpakt. Waar wij zelf wel enige spanning ervoeren, was dat bij de verhuizers totaal niet aan de orde. Zij waren zelf heel rustig en deden er alles…"

— Mevrouw Terpstra (Goutum)

"Wij hebben Ontzorgd Verhuizen als familie ingeschakeld voor het gemak en omdat wij via via al over hen gehoord hadden. De verhuisregisseur was vriendelijk, duidelijk en communicatief goed. Je kunt duidelijk zien dat ze ervaren zijn en weten hoe het werkt in een omgeving van ouderenzorg. Ik raad ze zeker aan, ze willen en kunnen u op een nette manier…"

— De heer M. Jongschaap

"Ontzorgd Verhuizen heeft alles goed gecoördineerd. Stond ons heel goed bij en was goed bereid en bereikbaar voor de ditjes en datjes die opeens op je pad komen. De verhuizing ging heel vlot en gemoedelijk allemaal. Zo verhuizen is toch heel fijn en achteraf gezien de beste beslissing die je kunt nemen. Nogmaals dank aan het hele team."

— Mevrouw M. van Zwol (Leeuwarden)

"Alles helemaal top! Niks meer aan doen! Ik raad jullie absoluut aan. Jullie doen wat jullie beloven! Echt ontzorgd verhuisd!"

— Mevrouw M. de Graaf, Leeuwarden

"Voor een verhuizing door ‘Ontzorgd Verhuizen’ hoef je je van tevoren en op de dag zelf géén zorgen te maken. Alles wordt voor je gedaan en alle huisraad komt keurig op de gewenste nieuwe plek te staan: boeken-, servies- en klerenkasten e.d. worden op het nieuwe adres nét zo ingericht als op het oude adres. Alsof er helemaal niet verhuisd…"

— Mevrouw Y. Attema, Apeldoorn

"Inventarisatie, voorafgaand aan de verhuizing, verliep op een prettige wijze. De offerte was duidelijk/concreet en riep geen verdere vragen op. De uitvoering van het team (Tim, Marlon en Dennis), gebeurde uiterst professioneel. Kortom een verhuizing, waar we aanvankelijk tegenop zagen, is op een ontspannen wijze naar tevredenheid uitgevoerd."

— De heer E. Klaassen, Heerhugowaard

"Wij hebben Ontzorgd Verhuizen ingeschakeld voor de verhuizing van onze zoon van Assen naar Gouda omdat wij een zeer betrouwbare indruk van dit verhuisbedrijf hadden gekregen. Wij beoordelen hen dan ook als zeer goed. Alles was perfect geregeld! Zodra er ergens over een verhuizing wordt gesproken, zullen wij deze puike ervaring met anderen delen."

— Familie Albers (Assen)

Bel ons (085) 041 01 01
Bel ons (085) 041 01 01