Richten jullie mijn nieuwe woning ook in?

U bepaalt waar uw meubilair moet staan. Wij gaan pas weg als u tevreden bent! Wilt u de bank tóch aan de andere kant? Dan doen we dat meteen voor u. Zodat u zich snel thuis en op uw gemak voelt. Ook kunnen wij de verhuisdozen meteen voor uitpakken en uw kasten weer inrichten. Daarnaast kunnen we de lampen, schilderijen, klok en kapstok voor u ophangen. Dat heet ‘handymanservice’. Onze klusjesman komt dan een paar dagen ná de verhuizing, zodat u eerst kunt bepalen waar u alles wilt hebben hangen.

Lees meer

Ik heb nieuwe vloerbedekking en gordijnen nodig. Wat kunnen jullie doen?

We werken samen met bekende stoffeerbedrijven uit uw eigen omgeving. Wij zorgen ervoor dat zij weten dat u langskomt. Lukt dat niet? Dan komen zij graag bij u langs met kleur- en materiaalvoorbeelden. U kiest uit wat u mooi vindt en ontvangt de offerte via ons. Gaat u akkoord met de offerte? Dan zorgen wij ervoor dat alles op tijd hangt en ligt. Informeer gerust bij ons wie wij aanbevelen.

Lees meer

Het schilderen van mijn nieuwe woning, kan dat via jullie?

Wij werken samen met schilders- en behangbedrijven, waarmee wij u graag in contact brengen. U kunt bij hen een offerte aanvragen. Gaat u akkoord? Dan houden wij onderling contact, zodat de planning van uw verhuizing naadloos aansluit op het schilderwerk.

Lees meer