Hoe snel kunnen jullie een zorgappartement leeg opleveren?

Als een dierbare is overleden en in een zorgappartement woonde, krijgt u meestal maar een week de tijd om dat schoon en leeg op te leveren. 99 van de 100 keer lukt het ons om dat voor elkaar te krijgen. Omdat wij in iedere regio samenwerken met meerdere verhuisbedrijven, hebben wij meer mogelijkheden om snel te plannen. In overleg met u brengen we de spullen naar ieder adres in Nederland, de kringloopwinkel of Milieustraat. Ook tijdelijke opslag is mogelijk.

Lees meer

Wat doen jullie met kostbare of persoonlijke spullen die jullie bij het leegruimen vinden?

Meestal gaat de familie eerst door de spullen van de overledene om persoonlijke zaken mee te nemen. Toch komt het voor dat wij alsnog kostbare of dierbare spullen vinden. Belangrijke papieren, geld en persoonlijke zaken houden wij apart en overhandigen wij netjes aan u of uw contactpersoon. Zo hebben we al een keer € 1.000,- die we in een boekenkast hadden gevonden, teruggegeven aan de nabestaanden. En wordt ook een trouwring die we vonden weer opnieuw gebruikt.  

Lees meer

Kunnen jullie helpen met het ontruimen van mijn oude woning?

Ook het leeghalen van uw oude woning nemen we u graag uit handen. Dat doen wij nadat u bent verhuisd. Spullen die nog bruikbaar zijn, bezorgen we bij de kringloopwinkel. Zo heeft een ander er ook nog wat aan. Wat niet meer in goede staat is, brengen we naar de Milieustraat. Deze service verlenen wij ook na overlijden van de bewoner. We kunnen naast het leegruimen ook de vloerbedekking verwijderen, boor- en spijkergaatjes dichtmaken, schoonmaken, meterstanden doorgeven en kleine gebreken verhelpen. De woning kan dan netjes en schoon worden opgeleverd.

Lees meer