Mag ik de lades van mijn ladekast vol laten?

Meestal is het niet nodig om de inhoud van lades over te pakken in een verhuisdoos. Tenminste: als er niets breekbaars in de lades zit en de inhoud niet té zwaar is. Vaak worden ladekasten omwikkeld met folie, zodat de lades niet open kunnen schuiven en de kast beschermd is. Uw verhuisregisseur adviseert u over deze en meer praktische zaken als hij of zij bij u is voor een kennismakingsgesprek.

Lees meer

Sluiten jullie de wasmachine en droger weer aan?

Wij koppelen de wasmachine en droger af en sluiten die op uw nieuwe adres weer aan. Dan draaien we meteen even een proef om te kijken of alles goed werkt. Er is één uitzondering: als de apparatuur op een trekschakelaar werkt, moet een elektricien het aansluitwerk doen.

Lees meer

Hoe gaan jullie om met mijn schilderijen en antieke klok?

U hoeft zulke kostbaarheden niet zelf in te pakken. Dat doen wij als service voor u. Daarvoor gebruiken we speciaal verpakkingsmateriaal, dat we meenemen op de verhuisdag. Zo weet u zeker dat de kans op schade minimaal is. Op uw nieuwe adres pakken we de kostbaarheden ook weer voor u uit. Als u wilt, kunnen we alles ook weer voor u ophangen. Ons advies is om dat pas na een paar dagen te laten doen, zodat u eerst rustig kunt bepalen waar ze moeten hangen. Hebben wij onverhoopt toch schade veroorzaakt? Dan bent u daarvoor verzekerd via de (verplichte) allriskverzekering…

Lees meer

Hangen jullie ook de lampen weer op?

Jazeker. We laten u toch niet in het donker achter!

Lees meer

Pakken jullie ook in? En uit?

Natuurlijk! Sterker nog: we maken foto’s van de inrichting van bijvoorbeeld de servieskast. Zodat we alles terug kunnen zetten op de vaste plek. U weet meteen waar alles is en voelt zich daardoor sneller thuis in uw nieuwe huis.

Lees meer

Zijn mijn spullen verzekerd?

Tijdens de verhuizing met ons is uw inboedel verzekerd voor schade die wij onverhoopt veroorzaken. Een hele geruststelling, omdat uw inboedelverzekering deze schade meestal niet vergoedt. Wij regelen de verzekering via de Erkende Verhuizers waarmee wij samenwerken, maar blijven voor u het aanspreekpunt. Als er iets aan de hand is, regelen wij dus alles voor u. Gaat uw verhuizing eerst naar de opslag? Dan blijven uw spullen de eerste maand automatisch verzekerd. Daarna adviseren wij u uw lopende inboedelverzekering over te schrijven naar het adres van onze verhuizer.

Lees meer

Niet alles kan mee naar het nieuwe adres. Wat gebeurt er met deze spullen?

Wat bruikbaar is, brengen we voor u naar de Kringloopwinkel. Dan kunnen mensen met een kleine beurs er nog veel plezier van hebben. Kan iets niet echt meer gebruikt worden? Dan bezorgen we dat bij de Milieustraat.

Lees meer