Team

Wij verhuizen mensen. Dat is waar wij voor staan als familiebedrijf. Wij houden niet van dure of deftige woorden. Wij zijn zelf ook niet duur en deftig. Wij willen uw verhuizing gewoon zo makkelijk en prettig mogelijk maken op de manier zoals ú wilt. Maak op deze pagina kennis met het team van Ontzorgd Verhuizen.

Marc van der Veen

Eerlijk, geduldig en een doorzetter. Houdt van zon, varen en sport (kijken). Zelf 12 x door het hele land verhuisd. Valt als bedenker van het concept en oprichter van Ontzorgd Verhuizen inmiddels binnen zijn eigen doelgroep.

Marc is mededirecteur-eigenaar en een van onze verhuisregisseurs. Opgeleid in de horeca en gevormd in de verhuiswereld geeft hij met hart en ziel betekenis aan het begrip ‘ontzorgen’. Hij vindt dat senioren een rustige verhuizing verdienen na een leven lang gewerkt en gezorgd te hebben.

Tim van der Veen

Humoristisch, diplomatiek en rechtvaardig. Geboren in Groningen, getogen in Leeuwarden en daar rotsvast. Houdt van skiën, zon en schoonmaken. Heeft oog voor mensen. Als zoon-van is verhuizen hem met de paplepel ingegoten.

Begonnen als vakantiekracht, maar maakt Ontzorgd Verhuizen inmiddels als mededirecteur-eigenaar klaar voor de toekomst. Daarnaast is Tim verhuisregisseur. Laat het maar aan hem over om er samen met de verhuisploeg én met de klant een gezellige dag van te maken. Verhuizen kan ook leuk zijn!

Simone van der Veen

Enthousiast, dienstbaar en neemt initiatief. Houdt van zingen, reizen en taal. Zelf volop verhuisd, maar allang neergestreken in het mooie Fryslân. Valt inmiddels net als haar echtgenoot Marc binnen de eigen doelgroep. Wat ze niet altijd even leuk vindt.

In 2016 toegevoegd aan het familieteam. Gaat als klantmanager met veel plezier het gesprek met onze klanten aan om de vraag-achter-de-vraag te achterhalen en neemt daar echt de tijd voor. Houdt met haar ervaring als communicatietrainer het klantcontact scherp en de klantgerichtheid centraal.

Ben Homan

De rust zelve, betrokken en twee rechterhanden. Woont in hartje Friesland in een verbouwde boerderij. Houdt van het samenzijn met zijn gezin en vindt altijd wel een klusje om zijn eigen camperplaats nog mooier te maken.

Ben is een zeer ervaren verhuisregisseur, die altijd in mogelijkheden denkt. En ze ook ziet. Eigenlijk hoef je hem nooit iets te vragen, omdat hij dan al weet wat je wilt weten. Daardoor weet hij als geen ander onze klanten gerust te stellen.

Greta Roskam

Positief, hart van goud en ondernemend. Houdt van camperen en samenzijn met familie en vrienden. Ons bezige bijtje zit geen minuut stil in haar verbouwde boerderij, waar ze ook haar eigen leeratelier Gre@tt runt.

Greta is klantmanager. Ze werkte voorheen in de zorgsector en weet wat daar speelt. Kan de emoties en situatie van onze klanten goed doorgronden en daardoor echt helpen. Organiseert en neemt de leiding zonder het belang van alle betrokkenen uit het oog te verliezen.

Ineke Brands

Een echte aanpakker, zorgzaam en oplossingsgericht. Woont met haar gezin in de ‘Parel van Brabant’. Houdt van Curaçao en het goede Brabantse leven. Kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden.

Ineke is verhuisregisseur. Vooral het persoonlijke contact doet haar veel. Het meeste werkgeluk haalt ze uit de dankbaarheid tijdens en opluchting na de verhuisperiode. Als ze de gezichten ziet stralen, komt ze zelf ook dankbaar thuis.

Ida Beek

Rots-in-de-branding, creatief en zorgzaam. Houdt van varen, reizen en toneelspelen, waar ze met verve laat zien wat ze in haar mars heeft. Woont in een oude patriciërswoning, maar is zelf wars van rangen en standen.

Ida doet onze ‘verhuisadministratie’: ze geeft adreswijzigingen van onze klanten door aan instanties en organisaties. Daarvoor bezoekt ze onze klanten vaak eerst thuis, gezellig. Pas als de klus is geklaard, haalt ze tevreden en opgelucht adem. Ja, die moet inderdaad af en toe lang zijn.

Dimitri Westerveld

Positief, zorgzaam en sportief. Woont centraal op de scheiding van land en water. Houdt erg van de natuur en alles wat daarbij komt kijken. Onze krachtpatser doet in zijn vrije tijd ook nog aan klimmen, boulderen, skaten en basketbal.

Dimitri is al jaren professioneel verhuizer en inmiddels ook verhuisregisseur. Hij geniet van de extra zorg en rust die hij onze klanten op de verhuisdag kan bieden. Gaat pas weg als hij een glimlach op het gezicht van onze klanten ziet.

Kennismaken?

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in naam of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat met dit team doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.