Update: Ontzorgd Verhuizen genomineerd voor de Franchise Starter Award 2018

Aaaah, we zijn vierde geworden in de strijd om de Franchise Starter Award 2018… Tot aan de laatste dag stonden we op nummer 3, hoorden we. Toen zijn we alsnog ingehaald. 

Erg jammer natuurlijk. Toch treuren we er niet om en zijn we zelfs stiekem een beetje opgelucht. We staan als franchisegever nog in de kinderschoenen. Onze aandacht gaat uit naar de kandidaat-franchisenemers, hun ontwikkeling én natuurlijjk naar onze klanten.

Ook zijn we heel blij met alle stemmen. Meer dan 300! En dat terwijl we er zelf maar 1 keer een bericht over hebben geplaats. Dat geeft ons een goed gevoel.

Al onze klanten, relaties en fans: heel erg bedankt voor jullie vertouwen! Wie weet doen we volgend jaar, als we een volwassen maat schoenen hebben, opnieuw een gooi naar de Franchise Starter Award.

(Ons eerdere bericht) We zijn trots! Afgelopen week kregen wij namelijk het verrassende bericht dat Ontzorgd Verhuizen genomineerd is voor de Franchise Starter Award 2018. Deze Award wordt door het Nationale Franchise Congres uitgereikt aan de meestbelovende franchiseformule van het jaar. Die wordt met de Award beloond voor een positieve impact en goed ondernemerschap. Een hele eer!

Wat krijgt de winnaar?
De prijs ter waarde van 10.000 euro bestaat uit onder andere juridische ondersteuning, een wervingspakket voor nieuwe franchisenemers en consultancy. Dat kunnen wij heel goed gebruiken. Want het opzetten van een franchiseformule vraagt veel tijd én kennis. Die steken wij er zelf natuurlijk in, maar wij hebben niet alle wijsheid in pacht. Daarom werken wij graag samen met professionals die ons begeleiden op juridisch gebied en bij de werving van franchisenemers.

Waarom kiezen wij voor een franchiseformule?
Ontzorgd Verhuizen is in 2010 in Leeuwarden bedacht en opgericht door Marc van der Veen. Inmiddels zijn we in Friesland, Groningen en Drenthe al aardig bekend. Ook merken we dat er uit andere delen van Nederland steeds meer vraag komt naar onze seniorenverhuizingen. Om die vraag goed aan te kunnen en nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, werken wij het liefst samen met andere ondernemers. Onze ambitie is namelijk niet om een grote personele organisatie te zijn – met alles wat daarbij komt kijken – maar om ons te kunnen blijven focussen op de kern van wat wij het liefst doen: senioren ontzorgen tijdens hun verhuizing.

Helpt u ons naar de juryronde?
Naast Ontzorgd Verhuizen zijn er nog 8 andere startende franchiseformules genomineerd (gefeliciteerd allemaal!). De 3 formules met de meeste stemmen gaan door naar de juryronde.

Bent u fan van Ontzorgd Verhuizen? Geef ons dan uw stem op Franchise Starter Award 2018/Ontzorgd-Verhuizen. Alvast heel erg bedankt!

Ontzorgd Verhuizen genomineerd voor de Franchise Starter Award 2018

 

Reacties zijn gesloten.