Ontzorgd Verhuizen steunt Alzheimer Nederland met kringloopgoederen

Wij zijn Bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland. Dat betekent dat wij de stichting financieel ondersteunen om hun belangrijke werk te kunnen doen. Naast donaties, acties en sponsoring hebben we een extra manier gevonden om geld aan dit goede doel te kunnen schenken: kringloopgoederen verkopen.

Onze klanten verhuizen vaak naar een kleinere woning. Daardoor blijft er meubilair en huisraad over. En soms is dat echt prachtig. Dus brengen wij dat naar de lokale kringloopwinkel. Mooi geregeld, toch?

  • Klant blij: het huis in één keer helemaal leeg en zelf geen gesjouw.
  • Maatschappij blij: spullen krijgen een tweede kans en minder afval.
  • Kringloop blij: gratis aanlevering van een keur aan mooie kringloopgoederen.

Alleen zelf waren wij niet zo blij. Want van de opbrengst van het meubilair zien wij niets terug. Nou hoeven wij niet beter te worden van de verkoop. Maar zou er niet wat tegenover kunnen staan? Iets waarmee we een extra steentje kunnen bijdragen aan Stichting Alzheimer?

Daarom zijn wij een pilot gestart met een grote kringloopwinkel, waar het hart op de goede plaats hebben. Als wij mooi meubilair tegenkomen dat een klant niet meer wil hebben, bellen we hen. Op de dag van de leegruiming komen ze langs om mee te nemen wat ze kunnen gebruiken. En een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar Alzheimer Nederland.

Nu zijn wij óók blij!

Ook kringloopondernemer met het hart op de goede plaats? Doe met ons mee! Bel 085-0410101 voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.