Ontzorgd Verhuizen opent nieuwe vestigingen

Senioren in Randstad middenwest en Het Gooi kunnen terecht bij hun eigen verhuisregisseur

Waar we in 2011 ooit begonnen als eenmanszaak in Leeuwarden, zijn we inmiddels uitgegroeid naar een volwaardige organisatie met een zelfstandige vestiging in Noord-Brabant. Met het stijgen van onze naamsbekendheid neemt ook de vraag naar onze diensten toe. Niet alleen in het Noorden en Zuiden, maar ook in de rest van Nederland. Good news travels fast.

Toenemende vraag

Vanuit Leeuwarden en Noord-Brabant is het lastig om adequaat op de toenemende vraag in het Westen in te spelen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar samenwerking in deze regio. Die hebben wij gevonden, en hoe! Sinds 1 januari 2021 zijn de vestigingen Ontzorgd Verhuizen Randstad middenwest en Ontzorgd Verhuizen Het Gooi officieel een feit. Samen met de Erkende Verhuizer uit de regio voeren zij hun seniorenverhuizingen en zorgverhuizingen uit in het gebied IJmuiden-Noordwijk-Woerden-Wijk bij Duurstede-Huizen-Amsterdam.

Welkom bij de familie

De afgelopen maanden zijn de vestigingen druk in de weer geweest met alle voorbereidingen en selecteren van geschikt personeel. Want ook al groeien we, het blijft bij ons in de eerste plaats draaien om oprechte aandacht en persoonlijk contact. Daarom zijn we ook zo blij met de nieuwe vestigingen. Met hen hebben we precies de verhuisregisseurs gevonden waar we naar op zoek waren: warme mensen en tegelijk echte aanpakkers.

Contact met de nieuwe vestigingen

Wilt u meer weten over of kennismaken met Ontzorgd Verhuizen Randstad middenwest of Ontzorgd Verhuizen Het Gooi? Bel ze gerust. Dat kan op ons landelijke nummer 085 – 041 01 01. Of kijk op:

Reacties zijn gesloten.