Ontzorgd Verhuizen in Oosterhout

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Oosterhout of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar met name door de persoonlijke manier waarop wij dat doen.

Wij verhuizen niet alleen meubels en dozen. Wij verhuizen mensen. Dat levert u tijd en rust op om u met andere zaken bezig te houden.

Ontzorgd Verhuizen – dé verhuisregisseur voor senioren

Ik kwam Ontzorgd Verhuizen op het spoor door een folder en een lezing in onze buurt. Verhuizen is stress en zeker als je wat ouder bent. Daarom heb ik besloten Ontzorgd Verhuizen in te schakelen voor de verhuizing van mijn moeder. Onze verhuisregisseur was zeer aardig en attent. Nu kan ik zelf zeggen dat het inderdaad ontzorgd verhuizen was.

Mevrouw Haank

Wat kunnen wij voor u doen?

Natuurlijk verhuizen wij uw meubilair professioneel. Dat doen we samen met de Erkende Verhuizer. Kwaliteit is dus gegarandeerd.

Maar bij een verhuizing komt veel meer kijken dan alleen meubels van A naar B verplaatsen. Denk aan inpakken, uitpakken, lampen ophangen, kasten inrichten, telefoon en televisie aansluiten… En wat dacht u van overtollig meubilair wegbrengen, uw oude woning opleveren, vloerbedekking verwijderen, schoonmaken, adreswijzigingen versturen en uw telefoon, tv en internet verhuizen?

Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U bepaalt wat u zelf doet en waarvoor u ons wilt inschakelen.

Met uw eigen verhuisregisseur als vast en vertrouwd aanspreekpunt loopt vervolgens alles op rolletjes. Van tevoren, tijdens en na de verhuizing regelt en coördineert hij alle verhuiszaken. Service van de zaak!

U heeft geen omkijken meer naar uw verhuizing.

Waarmee kunnen wij ú helpen?

Naast een professionele verhuizing kunnen wij u onder andere helpen met:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Leegruimen van uw woning
  • Schilderen, behangen of klussen
  • Opslaan van meubilair
  • Opleveren van uw woning
  • Adreswijzigingen versturen
  • Aansluiten tv, telefoon en internet