Ontzorgd Verhuizen en Alzheimer Nederland

Op dit moment zijn er in Nederland zo’n 280.000 mensen met dementie. En de prognose is dat dit er over twintig jaar meer dan een half miljoen zijn. Alzheimer Nederland zet zich in voor een toekomst zonder dementie en voor een betere kwaliteit van leven voor iedereen die met dementie te maken heeft.

Als familiebedrijf met jarenlange ervaring in het verhuizen van ouderen, helpen wij met grote regelmaat de verhuizingen van senioren met Alzheimer zo makkelijk mogelijk te maken. Wij weten uit ervaring hoe groot de impact van zo’n verhuizing is en wat er allemaal bij komt kijken om de kwaliteit van leven voor, tijdens en na de verhuizing te verbeteren.

Redenen genoeg om per april 2021 Bedrijfsvriend van Alzheimer Nederland te worden. Met deze vriendschap ondersteunen wij Alzheimer Nederland om hun doelen te behalen. Deze samenwerking past bij ons. Wij verhuizen mensen. Dat is waar wij voor staan als familiebedrijf.

Ontzorgd Verhuizen is opgericht in 2011 vanuit de groeiende behoefte van oudere klanten naar aanvullende diensten. Diensten die verder gingen dan alleen het verhuizen van spullen. Die vraag hebben wij vertaald naar een unieke en persoonlijke aanpak. Omdat wij vinden dat ouderen een zorgeloze verhuizing verdienen. Net zoals Alzheimer Nederland zich inzet voor minder zorgen wanneer u met Alzheimer te maken krijgt.

Wij bundelen onze kracht en positieve energie in deze mooie bedrijfsvriendschap. Hiermee steunen wij Alzheimer Nederland in onderzoek, een dementievriendelijke samenleving en programma’s gericht op preventie van dementie voor de toekomst. Daarnaast kunnen wij onze kennis en expertise delen met de leden en hun achterban. Tot slot doneren wij van iedere verhuizing €25,- aan Alzheimer Nederland.

Meer weten over Alzheimer Nederland? Bekijk hier de website.

Meer weten over onze aanpak van een verhuizing van iemand met Alzheimer of een offerte aanvragen? Bel 085 – 041 01 01 of vraag hier een offerte aan.

Reacties zijn gesloten.