Nieuwe verhuisregisseur in Noord-Brabant

Met trots stellen wij onze nieuwe rots in de branding voor senioren in Noord-Brabant aan u voor: verhuisregisseur Ineke Brands. Een kei in regelen, met oog voor mensen. Op het verhuisvlak staat ze haar mannetje. Ineke is op 1 januari gestart met haar werkzaamheden.

Ineke straalt een en al rust uit. Die laat zich het hoofd niet snel gek maken! Integendeel. En dat is precies wat veel klanten nodig hebben in de hectiek van hun verhuizing. Ineke: ‘Sommige ouderen hebben hulp en begeleiding nodig bij hun verhuizing. Iedereen weer op een andere manier. Naast spierkracht voor het sjouwwerk komt er bij een verhuizing zoveel meer kijken. Ik was laatst bij een echtpaar dat op een boerderij in Rijen woont. Ze hadden veel mooie spullen verzameld, maar omdat ze kleiner gingen wonen, konden ze niet alles meenemen. Dierbare spullen zet je niet zomaar op straat. Daar hebben we samen een goed plekje voor gezocht.’ Dat is een van de dingen waar Ineke goed in is: een oplossing vinden voor iedere uitdaging.

Ineke werkte jarenlang in het verhuisbedrijf van haar echtgenoot Tomas, waar ze alle kneepjes van het vak leerde. Ze kan taxeren, plannen en organiseren als de beste. Als verhuisregisseur bij Ontzorgd Verhuizen kan ze daarnaast laten zien dat ze rust brengt in de voor ouderen vaak ingrijpende situatie. ‘Ontzorgd Verhuizen verhuist mensen. Dat maakt ons meer dan een verhuisbedrijf dat spullen van A naar B brengt. Niet alleen doordat wij meer kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Ons doel is om de verhuizing voor ouderen zo makkelijk mogelijk te maken, op de manier zoals zíj dat willen. Met een beetje steun, advies en hulp van ons.’

Ineke en haar man Tomas

Wilt u en afspraak maken met Ineke? Bel dan naar 085 – 041 01 01 of stuur een e-mail naar info@ontzorgdverhuizen.nl

Reacties zijn gesloten.