Ontzorgd Verhuizen Lemmer

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Lemmer of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Ontzorgd Verhuizen | Hét verhuisbedrijf voor senioren

Alles verliep heel soepel, al die spulletjes zonder wanklank zeer zorgvuldig en snel ingepakt. Het leek bijna of ik heel weinig had, zo snel ging alles. Het neerzetten en aansluiten in mijn nieuwe appartement was ook prima… Niets dan lof! Ik zal jullie zeker aanbevelen bij iedereen die het in zijn hoofd haalt om te verhuizen…Het is echt ontzorgd. Tim is een heel vriendelijke en goede regisseur die ook heel goed verhuist met het verhuisteam, dat van mij ook een groot compliment krijgt. Kortom…ik ben heel erg tevreden!

Mevrouw T. Mesman-Schultz

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen in Lemmer hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet