Ontzorgd Verhuizen Lelystad

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Lelystad of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Ontzorgd Verhuizen | Hét verhuisbedrijf voor senioren

Ontzorgd Verhuizen heeft mijn moeder verhuisd. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Bij zo’n verhuizing komt heel wat kijken, maar ik ben op alle punten waar ik hun hulp heb ingeschakeld, daadwerkelijk volledig ontzorgd. Mijn moeder was heel blij met de verhuizing zelf en de woningbouwvereniging had zelden zo’n keurig opgeleverde woning aangetroffen. Het enige leerpunt voor mij: ik had erbij moeten zijn toen onze verhuisregisseur het huisbezoek aflegde om een voorstel te doen. Daardoor heb ik gemist dat ik nog veel meer ondersteuning had kunnen vragen, dan ik had gedacht. In het kort: een echte aanrader!

Rob Neeter

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen in Lelystad hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet