Leegruimen na Overlijden aanbevolen door Yarden

Nazorg: verder na een afscheid. Deze gratis service wordt sinds kort aangeboden door uitvaartorganisatie Yarden. Via het nazorgpakket krijgen nabestaanden informatie aangereikt over hulp ná het verlies. Dat kan zowel emotionele als praktische hulp zijn. Ook onze dienst Leegruimen na Overlijden wordt op deze manier onder de aandacht van nabestaanden gebracht. 

Zorgvuldige selectie

Voor het nazorgpakket selecteerde Yarden zorgvuldig een aantal organisaties die nabestaanden kunnen helpen om de periode na het overlijden draaglijker te maken. Via het pakket, dat persoonlijk wordt uitgereikt, krijgen nabestaanden informatie die hen anders wellicht niet bereikt had. Zo krijgen zij naast de leegruimservice van Ontzorgd Verhuizen ook informatie over de dienstverlening van onder andere het Leger des Heils Reshare, Humanitas, Stresswise en Miessagenda.

Hadden we het maar geweten

Over onze service Leegruimen na Overlijden horen we vaak achteraf  ‘Had ik maar geweten dat jullie er waren’. Dat is erg jammer. Zeker omdat de kosten vaak reuze meevallen, terwijl de nabestaanden zelf geen omkijken meer hebben naar de leegruiming en alle rompslomp en gedoe die daarbij komen kijken. Vooral als je bedenkt dat zo’n leegruiming vaak erg snel moet worden uitgevoerd. Nabestaanden kunnen hun tijd dan besteden aan elkaar en aan het afscheid.

Klantervaring Leegruimen na Overlijden

Speciaal voor Yarden schreven we een blog over Leegruimen na Overlijden. Daarin vertelt een klant hoe hij onze dienstverlening heeft ervaren na het overlijden van zijn moeder.

 

 

Reacties zijn gesloten.