Kosten

80% van onze klanten vindt de kosten van hun verhuizing met ons erg meevallen. Dat klopt, want onze tarieven zijn heel gangbaar. Onze persoonlijke aandacht kost u bovendien niets. Omdat die vanzelfsprekend is.

Kort geleden zijn mijn ouders verhuisd. De kosten vielen heel erg mee. We hebben Ontzorgd Verhuizen daarom naast de verhuizing van de inboedel ook de abonnementen van televisie, telefoon en internet laten meeverhuizen naar hun nieuwe adres. Dat scheelde ons weer een hoop gedoe. Toen we hoorden dat je via hen ook met korting vloerbedekking en gordijnen kon uitzoeken, hebben we dat ook meteen laten regelen. Echt een service!

De heer Van Aalten

Kosten van Ontzorgd Verhuizen

Verhuizen met Ontzorgd Verhuizen hoeft niet meer te kosten dan een verhuizen met een traditioneel verhuisbedrijf. De begeleiding door een van onze verhuisregisseurs is namelijk gewoon service van de zaak. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waar u op kunt rekenen

  • Onze offerte is betrouwbaar
  • Onze offerte is vrijblijvend
  • Er zijn geen kleine lettertjes
  • Onze tarieven zijn heel normaal
  • Onze persoonlijke aandacht is gratis