Kosten

80% van onze klanten vindt de kosten van hun verhuizing met ons erg meevallen. Dat klopt, want onze tarieven zijn heel gangbaar. Onze persoonlijke aandacht kost u bovendien niets. Omdat die vanzelfsprekend is.

Ik heb in mijn loopbaan als zorgmanager meerdere verhuizingen van cliënten georganiseerd. In april 2021 heb ik dat samen met Ontzorgd Verhuizen gedaan en dat was werkelijk een verademing. Onze verhuisregisseur heeft mij in de communicatie met cliënten en hun naasten ontzettend veel werk uit handen genomen. In de lastige tijd van corona was het niet mogelijk om informatiebijeenkomsten te organiseren, maar dit loste Ontzorgd Verhuizen creatief op met een informatiefilm. Er was steeds nauw overleg en er werd meegedacht. De sfeer met het verhuisteam was heel goed. Kleine hiaten werden ter plekke vlot opgelost en alle cliënten hadden ’s avonds telefoon, tv, internet. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking, net als de cliënten en hun naasten. De naam van het verhuisbedrijf zegt precies wat ze doen.

Ilse Mellema, zorgmanager

Kosten van Ontzorgd Verhuizen

Verhuizen met Ontzorgd Verhuizen hoeft niet meer te kosten dan een verhuizen met een traditioneel verhuisbedrijf. De begeleiding door een van onze verhuisregisseurs is namelijk gewoon service van de zaak. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waar u op kunt rekenen

  • Onze offerte is betrouwbaar
  • Onze offerte is vrijblijvend
  • Er zijn geen kleine lettertjes
  • Onze tarieven zijn heel normaal
  • Onze persoonlijke aandacht is gratis