Ingrijpende bewonersverhuizing woonzorgcentrum Spiker in Ternaard

Onze verhuisregisseurs Esther en Tim zijn druk bezig met de verhuizingen van 14 bewoners van woonzorgcentrum Spiker in Ternaard. Het gaat om de bewoners van de bovenverdieping, die gesloten wordt omdat die niet meer aan de eisen van brandveiligheid voldoet. Op 1 januari 2019 sluit Spiker definitief de deuren en moeten alle bewoners verhuisd zijn.

Spiker is een woonzorgcentrum van Elkander, dat onderdeel is van de KwadrantGroep. De sluiting en daarbij horende verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis voor de hoogbejaarde bewoners. Daarom is voor iedereen een verhuisplan op maat gemaakt, in nauwe samenwerking met de familie, het management en de zorg.

We voeren de verhuizingen uit met Bandsma Bultje Top Movers, onze verhuispartner uit Friesland. Vier bewoners wilden eerst naar de begane grond en verhuizen op een later moment definitief naar een ander woonzorgcentrum. De overige bewoners van de eerste verdieping verhuizen we meteen naar andere woonplekken in Metslawier, Dokkum en Heerenveen.

Reacties zijn gesloten.