Ontzorgd Verhuizen Heerhugowaard

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Heerhugowaard of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Ontzorgd Verhuizen Heerhugowaard | Hét verhuisbedrijf voor senioren

Ik zocht een geschikt verhuisbedrijf voor mijn moeder die hoogbejaard is. Na een vlot en goed telefoongesprek met het hoofdkantoor en verhuisregisseur besloot ik Ontzorgd Verhuizen in te schakelen. Ik vond de dienstverlening prima: zowel de intake als verhuizing verliepen goed, soepel en professioneel. De verhuisregisseur verstond zijn vak: altijd en goed aanspreekbaar en niet te beroerd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Vlot en betrouwbaar bedrijf.

De heer Van Miltenburg

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen Heerhugowaard hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet