Iedere klant gratis een warme maaltijd op hun verhuisdag!

Samen met maaltijdleverancier Van Smaak maken we onze verhuizingen nog zorgelozer. Want vanaf 14 januari kunnen onze klanten in Drenthe, Groningen en Friesland het leven in hun nieuwe woning goed beginnen met een (h)eerlijke, gezonde maaltijd. Helemaal gratis. Dat is nog eens thuiskomen!

De samenwerking is een logisch gevolg van onze gezamenlijke insteek om maatwerk te leveren aan een groeiende groep ouderen met specifieke wensen. Juist door aan die wensen continue aandacht te geven, blijven we onze concurrentie voor.

Van Smaak bereidt en bezorgt als sinds 1970 verse maaltijden aan huis. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot grootste van Noord-Nederland. Hun koks koken dagelijks een enorme variëteit aan (h)eerlijke maaltijden met verse ingrediënten. De maaltijdleverancier doet doorlopend onderzoek naar nieuwe eetpatronen, zodat zij daarop actief in kunnen spelen.

Ook wij schenken júist aandacht aan specifieke wensen van onze klanten. Omdat we weten dat veel ouderen behoefte hebben aan veel meer dan alleen fysieke hulp bij de verhuizing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het omzetten van telefoon en tv, een van onze meestgevraagde extra diensten. Door deze extra’s onderscheiden wij ons en zijn we uitgegroeid naar het hele Noorden van Nederland.

Nederland telt ongeveer twee miljoen mensen van 65 jaar en ouder. Dit aantal neemt volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) binnen 10 jaar met ruim 30 procent toe. De vraag naar maatwerk zal dus alleen maar stijgen.

Reacties zijn gesloten.