Wat kost een verhuizing?

De kosten van een verhuizing zijn een belangrijke beslisfactor. Die wilt u daarom vooraf weten. Voor een betrouwbare kostenopgave is veel informatie nodig. Een vragenlijstje op internet is daarvoor onvoldoende. Ook een telefonische offerte is nooit accuraat.

Waarom geven jullie de kosten niet telefonisch of via internet door?
Een verhuizing is maatwerk. Ieders persoonlijke situatie is anders. Sommige klanten verwachten dat een aantal kubieke meters, lijst met te verhuizen meubilair en afstand tussen beide adressen voldoende is om een prijs te berekenen. Dat is weliswaar de basis, maar niet genoeg om een verhuizing goed voor te kunnen bereiden en vlekkeloos uit te kunnen voeren. Daarom werken wij niet met het doorgeven een uurtarief. Want wat schiet u daarmee op? Als verhuisexperts bekijken wij ieders situatie altijd eerst met onze eigen ‘verhuisogen’. Omdat wij weten dat u, maar ook wij, niet van verrassingen houden. Zeker niet als u die geld kosten.

Hoe weet ik dan wat de kosten van mijn verhuizing zijn?  
Tijdens een gratis bezoek bij u thuis bespreken we uw wensen en verzamelen wij alle informatie die we nodig hebben. Daarna ontvangt u snel een duidelijke en begrijpelijke offerte. Uiteraard zonder verplichtingen. Pas als u akkoord gaat, gaan wij voor u aan de slag.

Vraag zonder risico een offerte aan
Er zijn veel mensen die denken dat verhuizen erg duur is. Gelukkig vindt 80% van onze klanten de kosten reuze meevallen. Wilt u weten wat úw verhuizing kost? Vraag dan een offerte aan of bel naar 085 – 041 01 01 voor een afspraak. Ook als u andere vragen heeft.

Wilt u meer weten over de kosten van een verhuizing? Lees dan ons artikel ‘Wat kost een verhuisbedrijf?’. Daarin geven we u uitleg over de berekening en krijgt u tips om een goede keuze te kunnen maken.

Ga naar ‘Wat kost een verhuisbedrijf?’