Jullie kunnen heel veel doen qua verhuizen. Doen jullie dat allemaal zelf?

Ja en nee. Wij verhuizen u, verzorgen uw verhuisadministratie, ruimen uw woning leeg en leveren hem op. En natuurlijk organiseren, coördineren en regelen wij alle werkzaamheden. Sommige werkzaamheden doen we samen met geselecteerde partijen of toeleveranciers. Een overzicht van onze werkzaamheden en met wie we die uitvoeren.

Wij verhuizen uw huisraad samen met de Erkende Verhuizer
Uw verhuisregisseur weet na zijn bezoek aan u precies hoeveel mankracht en welke materialen hij nodig heeft voor een vlotte en vlekkeloze verhuizing. Hij regelt daarvoor een professionele verhuisploeg en verhuiswagen van de Erkende Verhuizer bij u uit de buurt. Daarover hebben wij met hen goede afspraken gemaakt. Uw verhuisregisseur is op de verhuisdag zelf ook onderdeel van deze verhuisploeg. Hij steekt de handen flink uit de mouwen en stuurt tegelijk de verhuisploeg aan. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Wij verzorgen uw verhuisadministratie
Uw verhuisregisseur neemt zelf contact op met instanties om uw verhuizing door te geven. De grote telecomproviders weten inmiddels wie we zijn. Daar hebben we korte lijntjes liggen.

Wij ruimen uw woning leeg na de verhuizing en leveren uw woning op
Blijven er spullen over, dan brengen wij deze samen met het verhuisbedrijf weg naar een kringloopwinkel of milieustraat. Ook kunnen we samen met de verhuurder de (voor)inspectie van u overnemen en ervoor zorgen dat alles in oude staat wordt hersteld, als dat nodig is.

Wij schakelen (vaak met korting) geselecteerde, lokale partners in voor deze werkzaamheden 

  • Verwijderen van laminaat en vloerbedekking
  • Schoonmaken
  • Schilderen en behangen
  • Stofferen (nieuwe gordijnen, laminaat, vloerbedekking)
  • Klussen

Natuurlijk krijgt u eerst een offerte. Zij gaan pas voor u aan het werk als u akkoord geeft.