Mijn vader is erg vergeetachtig. Hoe gaan jullie hiermee om?

Wij weten hoe we om moeten gaan met ongemakkelijkheden of ziektes. We leggen alles wat we doen rustig uit. En herhalen dat als dat nodig is. En 10x dezelfde vraag? Geen probleem: wij geven 10x hetzelfde antwoord.

Het is in dit geval natuurlijk erg belangrijk om alle praktische zaken en bijzonderheden van te voren duidelijk af te stemmen met een contactpersoon van uw vader. Dat kunt u zelf zijn, maar ook een begeleider of bewindvoerder bijvoorbeeld.

De verhuisregisseur komt daarvoor van tevoren langs in de woning van uw vader. Als u uw vader daar liever niet bij wilt hebben, spreken we af op een moment dat hij er niet is. Vervolgens houdt hij steeds met hem en/of de contactpersoon contact en stelt hij uw vader gerust als dat nodig is. Ook is hij het aanspreekpunt op de verhuisdag. Uw vader heeft in hem dus een vertrouwd persoon. U hoeft er dan zelf niet bij te blijven, waardoor u zich op uw vader kunt concentreren of ons in zijn nieuwe appartement kunt laten zien waar de meubels moeten staan.

In dit verhuisverhaal leest u hoe wij zo’n verhuizing uitvoeren.