Ontzorgd Verhuizen Emmeloord

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Emmeloord of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Ontzorgd Verhuizen | Hét verhuisbedrijf voor senioren

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen Emmeloord hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet

Niets dan lof voor Ontzorgd Verhuizen!!! Wij zijn verhuisd omdat wij dichterbij de kinderen en kleinkinderen wilden wonen. Van een vrijstaande woning naar een appartement 200 kilometer verderop. Een hele operatie, waar wij echt hulp bij nodig hadden. Op de 1e verhuisdag heeft de verhuisploeg alles ingepakt en ingeladen. De 2e dag zijn we verhuisd. Na de verhuizing is onze oude woning schoongemaakt. Onze verhuisregisseur heeft de hele verhuizing georganiseerd. Hij was zelf overal bij en heeft ook geregeld dat onze telefoon, tv en internet op ons nieuwe adres werkten. Perfect, het kon niet beter.

Meneer en mevrouw Besselse