Zorgverhuizingen

Bij een verhuizing naar een zorginstelling komt erg veel kijken. Zoekt u een verhuisbedrijf dat rekening houdt met kwetsbare mensen en de verhuizing op rolletjes laat lopen? Dan is Ontzorgd Verhuizen de oplossing. Ook als de verhuizing al snel moet worden uitgevoerd.

Wij zijn dé specialist in zorgverhuizingen in Nederland. Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen.

WIJ HELPEN U MET UW VERHUIZING NAAR DE ZORG 
Meestal heeft u weinig tijd om een zorgverhuizing te regelen. Wij kennen de wereld van verhuizen, maar ook die van de zorg. Daardoor weten wij waar u rekening mee moet houden en dragen wij bij aan een soepele en vlotte overgang 

Wij kunnen alles voor u doen

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten, dat u volledig naar eigen wens kunt samenstellen.

Verhuizen met de Erkende Verhuizer

Wij verhuizen uw meubilair professioneel en allrisk verzekerd. Ook kunnen wij u op de verhuisdag helpen met inpakken, uitpakken en inrichten en meubels de- en monteren.

Aanvullende verhuisdiensten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het ophangen van lampen, schilderijen en dergelijke en opslag van meubilair. En voor alles wat te maken heeft met uw oude woning: leegruimen, verwijderen van vloerbedekking, schoonmaken, gaatjes dichten en opleveren. U heeft er dan geen omkijken meer naar.

Versturen van adreswijzigingen

Wij kunnen u ook helpen met alle administratieve rompslomp: adreswijzigingen aan instanties en organisaties, doorgeven van meterstanden en verhuizen van uw tv-, telefoon- en internetabonnement. U kunt op de verhuisdag dan meteen weer naar uw favoriete tv-programma kijken.

Zelf heb ik in verband met de verhuizing van mijn zus ervaring met deze verhuisservice. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd. We hoefden alleen maar toe te kijken. Mijn zus zat ‘s morgens nog op haar oude adres en ‘s avonds in haar nieuwe zorgappartement! Geen gepak en gesjouw, geen brieven schrijven naar alle bedrijven en instellingen voor adreswijzigingen. Bedankt Ontzorgd Verhuizen!

Piet Tiekstra

De manier waarop wij dat doen

Persoonlijk

Bij ons is persoonlijke aandacht vanzelfsprekend. U krijgt één aanspreekpunt voor alles wat met uw verhuizing te maken heeft: uw verhuisregisseur. Hij (of zij) verzorgt en regelt alle werkzaamheden voor, tijdens en na de verhuizing. Hij kent u en weet precies hoe u alles uitgevoerd wilt hebben. Heeft u een vraag of maakt u zich ergens zorgen over? Geen enkel punt. Uw verhuisregisseur is maar een belletje bij u vandaan. Ook buiten kantoortijden. Gewoon als service van de zaak.

Op de verhuisdag is hij uw steun en toeverlaat. Samen met de verhuisploeg voert hij uw verhuizing uit en zorgt hij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo kunt u uw aandacht aan andere zaken besteden. Deze tijd is al hectisch genoeg.

Vertrouwd

Als uitvinders van onze formule zijn wij hét verhuisbedrijf voor zorgverhuizingen. Al meer dan 10 jaar helpen wij onze klanten op onze eigen, kenmerkende manier. Door heel Nederland.

Ontzorgd Verhuizen, het persoonlijke verhuisbedrijf voor senioren. Wij helpen u uw verhuizing makkelijker te maken
Onze verhuisregisseur bespreekt de plannen van meneer Hofstra
Verhuisregisseur Ontzorgd Verhuizen neemt foto van inhoud van de kast

Verhuizen van mensen met dementie

Een verhuizing van iemand met dementie bereiden wij altijd nauwkeurig voor met familie en andere betrokkenen. Het is vaak erg belangrijk dat de dementerende zo weinig mogelijk van de verhuizing merkt.

Dit doen we onder andere door het nieuwe appartement op de verhuisdag meteen zo vertrouwd mogelijk te maken. We maken foto’s van de oude situatie, zodat we weten hoe we de nieuwe kamer moeten inrichten. De familiefoto’s komen op dezelfde plek op het dressoir, kasten worden op dezelfde manier ingedeeld, het schilderij hangt weer boven de tv en de pantoffels staan naast het bed.

De verhuisdag verliep heel prettig en geheel volgens afspraak. Geen uitleg nodig omtrent mijn moeder met Alzheimer. Ik ben dik tevreden over alles, van de manier van benaderen tot en met de praktische hulp en uitvoering. Alles liep precies zoals we graag wilden. Ik weet jullie te vinden als ik weer verhuishulp nodig heb. Hartelijk dank!

Mevrouw Ten Cate

Zo werken wij

Wat uw situatie ook is en wat uw wensen ook zijn, onze verhuisregisseurs staan voor u klaar. Ontzorgd Verhuizen in 3 stappen.

Kosten en mogelijkheden van Ontzorgd Verhuizen meteen helder in een gratis gesprek bij u thuis

Stap 1: Kennismaken

U maakt een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Onze verhuisregisseur komt dan langs om uw verhuiswensen te bespreken. Het is prettig als er een betrokken familielid bij is. Dit gesprek is gratis en verplicht u tot niets.

U krijgt een duidelijke offerte

Stap 2: Offerte

U krijgt een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en tarieven. Gaat u akkoord? Dan gaan we aan de slag met de voorbereiding. Heeft u een vraag? Dan staat uw verhuisregisseur voor u klaar.

Ontzorgd Verhuizen werkt snel en efficiënt. De tarieven zijn daarom altijd aantrekkelijk

Stap 3: Verhuizen

Uw verhuisregisseur zorgt er samen met de Erkende Verhuizer voor dat de verhuizing vakkundig en vlot verloopt. Na afloop ontvangt u een overzichtelijke factuur van alle werkzaamheden.

Onze tarieven

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt daarna binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Daarom Ontzorgd Verhuizen

  • Gespecialiseerd in zorgverhuizingen
  • Kiezen uit diensten op maat
  • Eén aanspreekpunt voor alle verhuiszaken
  • Persoonlijke aandacht zit in ons DNA
  • Gangbare en aantrekkelijke tarieven