Ontzorgd Verhuizen Bolsward

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Bolsward of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen. Vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Ontzorgd Verhuizen Bolsward | Hét verhuisbedrijf voor senioren

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen in Bolsward hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven.

Omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Maar liefst 80% van onze klanten geeft aan dat de kosten van onze seniorenverhuizingen reuze meevallen. Onze tarieven zijn namelijk heel gangbaar. Daarom hoeft uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen echt niet duurder te zijn dan met een traditioneel verhuisbedrijf. En onze persoonlijke manier van werken? Die is voor ons vanzelfsprekend.

Vraag een gratis offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet

Alles was bespreekbaar tot op het laatste moment. Heerlijk. Alles kreeg ook de plaats die wij hadden bedacht. De verhuisservice omvatte ook de aansluiting van de KPN. Ook vooraf werd veel overlegd o.a. over de verhuisdozen, het weghalen van de plafondlampen, de dingen die achterbleven. Wij zijn prima geholpen door Ontzorgd Verhuizen, een organisatie die ook wordt aangeraden door onze kruisvereniging.

John en Anjo Voortman