Ontzorgd Verhuizen Apeldoorn

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Apeldoorn of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven. En omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet

Voor een verhuizing door ‘Ontzorgd Verhuizen’ hoef je je van tevoren en op de dag zelf géén zorgen te maken. Alles wordt voor je gedaan en alle huisraad komt keurig op de gewenste nieuwe plek te staan: boeken-, servies- en klerenkasten e.d. worden op het nieuwe adres nét zo ingericht als op het oude adres. Alsof er helemaal niet verhuisd is. Complimenten! Juist dat geeft ouderen een vertrouwd gevoel. Met name voor dementerende ouderen zijn herkenbaarheid en vertrouwdheid op hun nieuwe plek van groot belang.
De verhuizing wordt van te voren vriendelijk doorgesproken en op de verhuisdag zelf wordt alles door het verhuisteam op rustige wijze ingepakt, ingeladen en naar het nieuwe adres gereden, uitgepakt, op de gewenste plek neergezet en weer ingericht. Alle complimenten aan de contactpersonen van dit bedrijf en aan het verhuisteam-van-de-dag. Zo wil ik zelf later ook wel verhuizen!

Mevrouw Y. Attema