Seniorenverhuizingen met ANBO-PCOB Ledenvoordeel

Bij een verhuizing komt ontzettend veel kijken. Zoekt u een verhuisbedrijf dat ervoor zorgt dat uw seniorenverhuizing op rolletjes loopt? Dan is Ontzorgd Verhuizen de oplossing.

Wij zijn dé specialist in seniorenverhuizingen in Nederland. Niet alleen omdat we echt alles voor u kunnen doen, maar vooral door de manier waarop we dat doen. Wij verhuizen mensen.

Ontzorgd Verhuizen is in 2010 opgericht als antwoord op de vraag naar meer gemak en minder stress voor senioren die gaan verhuizen. Ons doel: de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk voor u maken. Omdat u een zorgeloze verhuizing verdient.

Wat kunnen wij voor u doen?

U kunt bij ons kiezen uit een uitgebreid pakket verhuisdiensten met ANBO-PCOB Ledenvoordeel.

Verhuizen van uw huisraad en meubilair

Als Erkende Verhuizer voldoen wij aan strenge kwaliteitseisen. Uw inboedel wordt professioneel en allrisk verzekerd verhuisd. Heeft u meer hulp nodig? Dan kunnen wij u ook helpen met de- en montage, inpakken, uitpakken en inrichten.

Aanvullende verhuisdiensten

U kunt bij ons ook terecht voor opslag van meubilair, wegbrengen van overtollig meubilair en ophangen van lampen, schilderijen, en dergelijke. En wat dacht u van schoonmaken, verwijderen van vloerbedekking en opleveren van uw oude woning aan de verhuurder? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen.

Verhuisadministratie

Wij kunnen u helpen met alle administratieve rompslomp bij uw verhuizing. Denk aan adreswijzigingen voor instanties en organisaties en doorgeven van meterstanden.

ANBO-PCOB Ledenvoordeel

Als lid van de ANBO-PCOB krijgt u € 100,00 korting op uw verhuisprijs én een gratis verhuisverzekering van de Erkende Verhuizer ter waarde van € 85,00. En wilt u zelf uw kleine huisraad inpakken? Dan kunt u gratis onze verhuisdozen, stickers en inpakpapier gebruiken.

Vanwege onze leeftijd zagen wij enorm tegen de verhuizing op. Maar het was super geregeld allemaal, heel geduldig, alle tijd genomen om persoonlijk alles te bespreken en uit te leggen. Echt aan te raden zeker voor oudere mensen die niet meer in staat zijn zo’n stressvol life event als een verhuizing en alles wat daarbij komt kijken te overzien. En de kosten vallen enorm mee. Wij zeggen anderen dan ook: altijd doen, scheelt een hoop slapeloze nachten.

Meneer en mevrouw Meertens

Seniorenverhuizing of verhuizen naar een zorginstelling - met hulp van verhuisbedrijf Ontzorgd Verhuizen wordt het zorgeloos verhuizen

Wat kost Ontzorgd Verhuizen?

Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten van onze seniorenverhuizingen erg meevallen. En onze persoonlijke service en aandacht zijn gewoon gratis. Vraag dus gerust een vrijblijvende offerte met ANBO-PCOB Ledenvoordeel aan.