Als het huis van beppe leeg moet

Journaliste Noor Vloeimans van de Leeuwarder Courant was op zoek naar de gevolgen van de hoge sterfte onder senioren van afgelopen winter.  Via Omrin Estafette (een van onze partners in Leeuwarden) kwam ze bij ons terecht. Ze wilde weten of wij meer leegruimingen na overlijden uitvoerden dan voorgaande jaren.

Jazeker merken wij dat! Waar we vorig  jaar in dezelfde periode 1 of 2 leegruimingen per week verzorgden, is dat de afgelopen maanden verdubbeld.

Bij zo’n leegruiming komt heel wat kijken
Naast het weghalen en vervoeren van de overgebleven inboedel schakelen nabestaanden ons ook vaak in voor de schoonmaak, het verwijderen van vloerbedekking en de oplevering van de woning aan de verhuurder.

Interessant zeg!
“Mag ik een keer met jullie meelopen om te zien wat jullie bij een leegruiming na overlijden doen?” vroeg Noor. Natuurlijk! Dus kwam ze langs in Gorredijk, waar wij op verzoek van de erven een seniorenappartement aan het leegruimen, schoonmaken en opleveren waren. Het resultaat: een uitgebreid artikel met onze verhuisregisseur Tim in the picture. De moeite waard om te lezen!

Lees hier het artikel ‘Als het huis van beppe leeg moet’

Reacties zijn gesloten.