Ontzorgd Verhuizen Alkmaar

Gaat u verhuizen naar een appartement, aanleunwoning of zorginstelling in Alkmaar of omgeving? Met Ontzorgd Verhuizen hoeft u niet tegen uw verhuizing op te zien. Niet alleen omdat wij echt álles voor u kunnen doen, maar vooral door de persoonlijke manier waarop wij dat doen. Met uw eigen verhuisregisseur die u kent, weet wat u wilt en de tijd voor u neemt. Gewoon als service. Omdat wij mensen verhuizen.

Ontzorgd Verhuizen Alkmaar | Hét verhuisbedrijf voor senioren

Wat kost Ontzorgd Verhuizen Alkmaar?

Uw verhuizing met Ontzorgd Verhuizen hoeft helemaal niet duurder te zijn dan een verhuizing met een traditioneel verhuisbedrijf. Maar liefst 80% van onze klanten vindt de kosten zelfs erg meevallen. Ook voor onze aanvullende diensten rond de verhuizing betaalt u gangbare tarieven.

Omdat u zelf bepaalt waar u ons voor inschakelt, kunt u de verhuizing samenstellen die bij u én uw budget past.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Als u uw contactgegevens doorgeeft, bellen wij u voor een kennismakingsafspraak. U ontvangt dan binnen enkele dagen uw persoonlijke offerte. Zonder kleine lettertjes.

Uiteraard verplicht u zich tot niets. Neem dus gerust de proef op de som.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Naast verhuizen met de Erkende Verhuizer kunt u bij ons terecht voor:

  • Inpakken, uitpakken en inrichten
  • Lampen en schilderijen ophangen
  • Opslaan van meubilair
  • Leegruimen van uw oude woning
  • Schoonmaken en opleveren
  • Adreswijzigingen versturen
  • Verhuizen tv, telefoon en internet

Wij hebben de verhuizing en de verhuisregisseur zeer positief ervaren. Vriendelijk, vrolijk, correct en volledig. We konden vragen en aangeven wat we maar wilden. Er werd zeer correct met de spullen omgegaan. Waar wij zelf wel enige spanning ervoeren, was dat bij de verhuizers totaal niet aan de orde. Zij waren heel rustig en deden er alles aan om onze sporen van stress te ontnemen. Een kleine vertraging in het regelen van de televisiezenders is meteen de volgende dag opgelost. Ontzorgd Verhuizen is een perfecte naam voor de organisatie. Onze dank is groot!

Mevrouw Terpstra