2 x een 10!

Na iedere verhuizing vragen wij onze klant om ons te vertellen wat hij van ons en onze dienstverlening vond. Dat deed mevrouw Groenendijk (66) ook. Zij verhuisde met ons naar haar nieuwe appartement in Assen.

Het was een echt ontzorgde verhuizing:

  • We verzorgden het inpakken, verhuizen, uitpakken en inrichten;
  • leverden haar vorige woning aan de verhuurder op: vloerbedekking eruit, schilderwerk geregeld, gaatjes gedicht, meterstanden doorgegeven;
  • en deden haar verhuisadministratie: zetten het tv/telefoon/internetabonnement bij Ziggo om, stuurden adreswijzigingen naar bank, verzekeringen, apotheek, huisarts en abonnementen, zegden de huur op en zetten gas/licht/water over naar het nieuwe adres.

2 x een 10
Een 10 voor de dienstverlening‘ Klantevaluatie Ontzorgd Verhuizen: Ik wist waar ik aan toe was.'

‘Ik heb het als prettig ervaren dat ik wist waar ik aan toe was’, schrijft ze ons na afloop. ‘Ik was heel tevreden omdat ik heel erg een vertrouwensband voelde, wat voor mij erg geruststellend werkte. Het liep allemaal gesmeerd! Ook de warme maaltijd was een groot succes. Ik ben al heel vaal verhuisd maar nog nooit zo relaxt. Heel erg bedankt voor alles!’

Mevrouw Groenendijk, dank u wel voor uw warme reactie. Heel veel woongenot in uw prachtige appartement!

Reacties zijn gesloten.